Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| 140 de bătrâni, într-un alt azil contaminat cu coronavirus

Apar, din păcate, tot mai multe situaţii grave, care arată că epidemia de coronavirus este din ce în ce mai greu de ţinut sub control.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

La Galaţi, temutul virus a fost deja confirmat într-un al doilea cămin de bătrâni din oraş, deşi autorităţile susţin că au luat măsuri dintre cele mai stricte tocmai ca să nu se ajungă la o astfel de situaţie. Doi bătrâni şi 2 angajaţi ai azilului au fost deja confirmati Covid-19.

Citeste si: Marea Britanie a depăşit pragul de 10.000 de decese cauzate de coronavirus

Cei aproape 140 de batrani internati în azilul Sfantul Spiridon din Galati au de luptat acum nu doar cu batranetile, ci si cu teama ca ar putea fi infectati cu noul coronavirus.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Deja 2 varstnici si 2 angajati din azil au fost depistati pozitiv.

Citeste si: Boris Johnson a fost externat

Cel mai probabil virusul a fost adus in camin chiar de un membru al personalului. Este vorba despre o infirmiera care a mers la spitalul de boli infectioase intrucat avea simptome specifice bolii.

Femeia a fost testata, iar vineri a aflat ca este infectata. Pana sa fie depistata, insa, a intrat in contact cu varstnicii din centru, adica cu exact cea mai vulnerabila categorie.

Citeste si: O mamă și bebelușul ei din Hunedoara, depistați cu coronavirus. Bebelușul este din grupul de 10 nou născuți de la Maternitatea din Timișoara

Cele patru persoane depistate pozitiv au fost transportate la spital si nimeni nu mai are voie sa paraseasca azilul in urmatoarele 14 zile.


 
Nu mai departe de saptamana trecuta la un alt azil din Galati au fost inregistrate 4 decese in randul batranilor. Ulterior s-a constatat ca 80 dintre varstnicii de acolo erau infectati, dar si 18 angajati.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI