Spectacol culinar cu bucătari nepalezi

„- Știi numele acestei mâncări?

- Da. Fasole cu ciolan.

- Bravo!”

Fasolea cu ciolan, varza călită cu mămăligă și berbecuții la proțap sunt câteva dintre bunătățile pe care bucătarii asiatici le-au pregatit. Fiecare dintre ei a primit câte o sarcină în misiunea culinară.

Unii s-au îngrijit de berbecuții la proțap, au făcut mămăliga, după care au perpelit-o pe grill, iar alții au gătit fasolea și varza. Nepalezul Robi este unul dintre cei mai experimentați bucătari angrenați în pregătirea mesei festive.

Citeste si: VIDEO- De Revelion petrecem la cabană

Robi, bucătar nepalez: „Azi facem fasole cu ciolan, varză cu ciolan, pomana porcului, avem și grătar de miel, iar în bucătăria interioară facem și sarmale.”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu totii au fost extrem de atenți să nu rateze nimic din indicațiile oferite de Chef Cristi Ice, cel care i-a mobilizat pe bucatarii straini.

„Majoritatea nepalezilor care vin aici sunt foarte bucuroşi, lucrează foarte bine şi au nişte condiţii foarte bune aici.
Îmi place România şi iubesc românii.”

Citeste si: VIDEO| Uleiul de palmier, bombă cu ceas pentru sănătatea noastră: Când poate deveni cancerigen?

Cristi Ice, chef: „La varza noastră, mi-au spus că prepară și ei la fel, dar o servesc cu orez și cu mazăre prăjită într-un unt care se fabrică numai la ei.”

Iar mâncărurile pregătite de nepalezi au atras ca un magnet pofticioșii.  

„Produsele sunt delicioase, specific românești.

Ciolanul cu fasole, varza, toate sunt minunate, pregătite de bucătari iscusiți.”

Citeste si: 7 rețete delicioase fără carne pentru Postul Crăciunului

Spectacolul culinar a avut loc în curtea unui restaurant din Buzău, unde cei 15 bucătari asiatici sunt angajati. Străinii au venit în țara noastră de câțiva ani și speră să-și aducă și familiile aici.  

Materialul întreg îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si