Apelul la 112 a venit din partea unuia dintre cei doi profesori care insoteau grupul de 24 de elevi. In apropiere de cascada Duruitoarea au dat peste un rau umflat de ploile torentiale si si pe care nu l-au putut trece cu piciorul.

Echipa de interventie de la Salvamont Neamt a plecat imediat catre locul indicat. Din fericire, copii erau echipati corespunzator si au ascultat toate sfaturile transmise prin telefon.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Persoană accidentată grav în Munţii Suhard

RAUL PAPALICEF, sef Servici Salvamont Neamt: Am deplasat o echipa de interventie din baza Durau, care a ajuns la fata locului, a reusit in deplina siguranta recuperarea grupului si l-a coborat pe un traseu nemarcat, dar mult mai sigur.

Copiii au ajuns in siguranta la poalele muntelui.

Citeste si: Locul din Romania unde zapada are aproape 2 metri! Zona in care doar cei pregatiti pot merge pe drum- Totul este paralizat de ninsori

Salvamontistii reamintesc tuturor turistilor sa se informeze inainte de a urca pe traseu. Pe munte, oricand pot aparea modiicari in functie de vreme. Echipamentul corespunzator este obligatoriu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si