Filipine a fost lovită de o furtună devastatoare, numită Trami, dar recunoscută și sub numele de Kristine. Furtuna violentă a ucis, până în prezent, 26 de persoane, potrivit informațiilor transmise de edition.cnn.com.

Furtuna Trami a ucis 26 de persoane

Filipine a fost lovită de o furtună devastatoare, în această dimineață, în zona de nord-est. Până în prezent, autoritățile au raportat 26 de decese, iar bilanțul este așteptat să crească, din păcate.

Citește și: VIDEO Imagini din dronă cu ravagiile făcute de uraganul Milton. Cel puțin 16 oameni au murit

Nu îi putem salva pe toți odată pentru că sunt atât de multe și avem nevoie de bărci cu motor suplimentare. Căutăm modalități de a livra alimente și apă celor care au fost prinși, dar care nu au putut fi evacuați imediat, a declarat șeful poliției.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Trami a adus inundații și rafale de vânt, de până la 160 km/h (99 mph). La casele de tip bungalow, apa a ajuns până la acoperișuri. Mii de mașini s-au scufundat.

Citește și: VIDEO Aurora boreală a făcut un adevărat spectacol pe cerul României

Guvernul a declarat stare de urgență și a început evacuarea cetățenilor. Peste 160.000 de oameni au fost adăpostiți în centre de evacuare. Școlile și birourile, cu excepția celor necesare urgent pentru răspunsul la dezastre, au fost închise.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si