Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | 41 de pisici, tinute captive într-un apartament din Capitală! Erau la limita supraviețuirii

Neobisnuita misiune pentru politistii locali din Bucuresti.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Acestia au salvat 41 de pisici tinute captive intr-un apartament. Proprietara isi transformase practic locuinta intr-un adapost pentru animale, dar ii era imposibil sa le ingrijeasca. Pisicile ajunsesera la limita supravietuirii.

Cele 41 de pisici isi duceau zilele in intuneric, intr-o bucatarie de 8 metri patrati. Unele din ele traiau acolo de 15 ani. In mirosul intepator, se catarau pe bufet, intrau in congelator, totul intr-o mizerie crunta. Unele dintre ele erau gestante.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cand au vazut lumina pentru prima data, pisicile s-au inghesuit una peste cealalta. Cele mai multe erau atat de slabe incat se aflau la un pas de moarte.

Citeste si: Apelarea abuzivă la 112 poate ucide! Au fost înregistrate milioane de apeluri false

Pisicile au fost tratate, sterilizate si vaccinate, iar apoi date spre adoptie.

Proprietara a primit un avertisment. Oamenii legii vor trece pe acasa pe la ea periodic pentru a se asigura ca nu va mai adaposti alte pisici.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI