Dezastru la simularea examenului de evaluare națională. 6 din 10 elevi nu au reușit să ia note de trecere la matematică. Are detalii colega mea, Alexandra Cosman. Alexandra, te ascultăm, a transmis Cristian Sabbagh.

6 din 10 elevi au picat proba scrisă la matematică

Într-adevăr, nu sunt cele mai bune rezultate pentru că 6 din 10 elevi au luat sub nota 5 la proba la matematică.

Mai exact, în acest moment aproape 95 de mii de copii nu au avut notă de trecere. Din cei prezenți însă, nici măcar 100 nu au luat nota 10.

Nici la română elevii nu s-au pregătit mai mult. Un sfert dintre cei care au dat examenul nu au luat nota 5, adică aproape 43 de mii de elevi. Doar 44 dintre cei care au dat proba au reușit să ia nota 10.

Rezultatele nu se vor trece în catalog, doar dacă elevii vor cere asta. Însă, de aceste rezultate se va ține cont atunci când se vor pregăti subiectele pentru examenul propriu-zis de evaluare națională, care va avea loc în luna iunie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Este pentru prima dată când lucrările de la simulare au fost corectate digital, a transmis Alexandra Cosman, reporter Știrile Kanal D.

Citește și: Cine este şoferul de 22 de ani care a murit într-un teribil accident din judeţul Gorj? Albert a fost nevoit să renunțe la visul de a deveni polițist


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si