Aceste imagini greu de crezut sunt din deșertul Nevada. O ploaie torențială a transformat pământul arid în mlaștină, iar festivalierii veniți cu rulotele au rămas blocați acolo timp de o săptămână.

Blocați o săptămână în deșert, în timpul unui festival

70 de mii de oameni au stat cu noroiul până la glezne cu rulotele, fără electricitate sau mâncare, în afara proviziilor cu care au venit de acasă.

O ploaie torențială a transformat zona în mlaștină, iar autoritățile nu ar fi făcut nimic să-i ajute pe cei care doreau să plece, ba dimpotrivă, le-au interzis ieșirea.

Citește și: VIDEO- Drift pe străzile Capitalei. Pentru victorie se luptă piloți din șapte țări

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Tinerii au fost lăsați să plece cu rulotele spre casă abia astăzi când s-a mai uscat pământul pe căile de acces. Unii au ales să meargă pe jos 8 kilometri prin noroi până la cel mai apropiat drum, în timp ce vedete precum Chris Rock sau Diplo, venite în mașini de teren, au fugit cât au putut de repede.

Un tânăr a murit. Din cauza incidentelor din acest an, festivalul nici măcar nu s-a mai încheiat cu arderea unor figurine uriașe din lemn, moment care definește de altfel denumirea de „burning man”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si