Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - 70.000 de oameni, blocați în noroi în deșertul Nevada, în timpul unui festival

Peste 70 de mii de americani care participau la un festival în deșert au fost blocați în noroi. Tinerii participanți la unul dintre cele mai mari evenimente culturale din Statele Unite au stat timp de aproape o săptămână fără electricitate sau mâncare. O ploaie torențială a transformat deșertul din Nevada în mlaștină, iar autoritățile nu ar fi făcut nimic să-i ajute pe cei care doreau să plece, ba dimpotrivă, le-au interzis ieșirea.

Redactia Stirile Kanal D,

70.000 De oameni în noroi în deșert [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Aceste imagini greu de crezut sunt din deșertul Nevada. O ploaie torențială a transformat pământul arid în mlaștină, iar festivalierii veniți cu rulotele au rămas blocați acolo timp de o săptămână.

Blocați o săptămână în deșert, în timpul unui festival

70 de mii de oameni au stat cu noroiul până la glezne cu rulotele, fără electricitate sau mâncare, în afara proviziilor cu care au venit de acasă. O ploaie torențială a transformat zona în mlaștină, iar autoritățile nu ar fi făcut nimic să-i ajute pe cei care doreau să plece, ba dimpotrivă, le-au interzis ieșirea.

Citește și: VIDEO- Drift pe străzile Capitalei. Pentru victorie se luptă piloți din șapte țări

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Tinerii au fost lăsați să plece cu rulotele spre casă abia astăzi când s-a mai uscat pământul pe căile de acces. Unii au ales să meargă pe jos 8 kilometri prin noroi până la cel mai apropiat drum, în timp ce vedete precum Chris Rock sau Diplo, venite în mașini de teren, au fugit cât au putut de repede.

Un tânăr a murit. Din cauza incidentelor din acest an, festivalul nici măcar nu s-a mai încheiat cu arderea unor figurine uriașe din lemn, moment care definește de altfel denumirea de „burning man”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI