Dupa ore intregi de asteptare, rabdarea le-a ajuns la limite. Flamanzi, obositi si enervati de nepasarea companiei aeriene, oamenii au rabufnit.

Echipati cu bagaje si nerebdatori sa plece in vacanta, oamenii au ajuns in aeroport la ora 5 dimineata. Zborul spre Dublin era programat la ora 7 si 15 minute, insa, din motive operationale, avionul a decolat abia dupa ore bune.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Alexandru Neuman- pasager: Intelegem o ora doua, dar de la 7 pana la 16.40...Trebuie sa existe macar o explicatie pentru cele intamplate, dar nu ni s-a oferit nimic. Ne-am lovit de o amre aroganta si respingere din partea lor.

Blue Air, compania care opera zborul cu pricina, sustine, insa, altceva in comunicatul oficial: „Toti pasagerii au fost informati despre situatie cu sase ore înainte de ora initiala a decolarii. Pasagerii au ajuns la aeroport conform noului program de zbor, iar pentru aceia dintre cei care au sosit mai devreme au fost oferite refreshments (apa si mâncare).

Oamenii insa spun ca nu au primit nici explicatii, nici apa din partea companiei.

Alexandru Neuman- pasager: Sunt vreo 8 copii mici, de la cateva luni pana la 2 ani. Multi parinti nu erau pregatiti cu lapte pentru cei mici, le-au dat suc.

Nu a venit nicun fel de informatie.

Intr-un final, aeronava a decolat la 15.40, cu 8 ore intariziere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si