A fost găsită a șaptea victimă din incendiul de la Ferma Dacilor. Este vorba despre un copil, cel mai probabil unul dintre cei doi frați fotbaliști pe care tatăl a încercat să-i salveze. Între timp, aseară au avut loc primele audieri în cazul tragediei dar ancheta este departe de final. Cu ultimele detalii vine colega mea Adina Iliescu. Bun găsit Adina, te ascultăm, a transmis Cristina Dorobanțu.

A 7-a persoană a fost extrasă din ruinele de la Ferma Dacilor

Mai multe echipe de salvatori au rămas seara trecută aici la Tohani, iar în cursul zilei de astăzi anchetatorii vor relua căutările pentru că încă vorbim despre persoane dispărute.

În urmă cu puțin timp, autoritățile au anunțat că a fost descoperit trupul neînsuflețit al celei de a șaptea victime. Vorbim așadar despre unul dintre copiii dați dispăruți. Oamenii legii continuă căutările pentru cea de a opta victimă, iar în cursul zilei de astăzi va începe așadar și o anchetă la fața locului care va stabili cu exactitate ce s-a întâmplat aici la Tohani, unde știm foarte bine că în a doua zi de Crăciun, opt persoane printre care și copii, și-au pierdut viața.

Procurorii reprezentanți și specialiștii în criminalistică, veniți tocmai de la București vor analiza metru cu metru al complexului, pentru a afla cum s-a produs tragedia.

Sunt mai multe anchete în derulare. Pe de o parte, procurorii de la parchetul de pe lângă tribunalul Prahova au deschis un dosar penal pentru distrugere și ucidere din culpă, iar împreună cu cei de la inspectoratul pentru situații de urgență vor să stabilească cauzele produceri acestui incendiu tragic. Vor continua și audierile în acest caz. Seara trecută deja mai multe persoane au ajuns în fața anchetatorilor și au dat explicații, iar pe de altă parte vorbim și despre o anchetă internă, pentru că respectivul complex nu ar fi avut autorizație de construcție și de funcționare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Așadar, sunt multe întrebări pe buzele tuturor. Cum este posibil ca de ani buni nimeni să nu fi verificat această locație. Deocamdată acestea au fost informațiile, a transmis Adina Iliescu.

Citește și: VIDEO. Copilul de 11 ani al patronului de la Ferma Dacilor, era hocheist la Brașov și avea un viitor promițător. "Victor, micul și inimosul hocheist, drum lin către cer!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si