După o curbă, mașina a părăsit partea carosabilă și a pătruns prin vitrina restaurantului.
Din fericire, nimeni nu se afla în acel moment în interioriul localului. Turiștii și angajații cazați în camerele aflate deasupra restaurantului au ieșit speriați.

Citește și: Accident cu trei mașini pe DN 1. Circulația este oprită

In autoturism se aflau alți trei barbati iar cei doi pasageri de pe bancheta din spate au necesitat ingrijiri medicale de specialitate.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 00:42
Oamenii au sunat imediat la 112 si la fata locului au ajuns mai multe echipaje de salvare si descarcerare dar si criminalistica.

Citește și: Accident teribil. Un bărbat a fost rănit, după ce a fost prins sub un tractor, chiar sub privirile celor doi copii

Cei doi bărbați aflați pe bancheta din spate au fost duși la spital pentru îngrijiri amănunțite. Patronii localului s-au ales cu o întreaga încăpere distrusă.
Mașina tânărului a fost distrusă în totalitate. Oamenii legii fac în continuare cercetări pentru a afla care au fost cauzele exacte care au dus la producerea acestui accident.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Dosar penal pentru un polițist din Satu Mare. Agentul a fost prins băut și drogat la volan

Accident cu trei mașini pe DN 1. Circulația este oprită

Un accident în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc pe DN 1, în localitatea Posada. Două persoane au fost rănite. Accident rutier, duminică după-amiază, în localitatea Posada.

Două persoane au fost rănite, iar circulația mașinilor este restricționată.  

Valorile de trafic sunt crescute în zona incidentului, au precizat polițiștii care estimează că traficul va fi perturbat zeci de minute. Cele două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Citește și:  Un bărbat s-a urcat la volan beat, drogat, fără permis și cu trei copii în spate

Un bărbat s-a urcat la volan beat, drogat, fără permis și cu trei copii în spate

Un șofer din Suceava a comis mai multe infracțiuni, urcându-se la volan beat, drogat, fără permis și cu trei copii în spate.

La data de 19 mai, în jurul orei 20.45, polițiștii din cadrul  Serviciului Rutier Suceava  -Biroul Drumuri Naționale și Europene, au identificat un autoturism care se deplasa în afara orașului. 

După verificările efectuate, bărbatul a fost găsit beat, drogat, fără permis de conducere și cu trei copii în spate. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:   Un șofer din Brașov a fost prins conducând beat de două ori, în mai puţin de o săptămână. Polițiștii l-au reținut

Conducătorul auto a recunoscut faptul că nu are   permisul de conducere asupra sa, întrucât i-a fost reţinut, şi nu are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice deoarece este cercetat într-un alt dosar penal pentru infracţiuni la regimul rutier.  Bărbatul a ieșit pozitiv la cocaină.  

Citește și:   Dosar penal pentru un polițist din Satu Mare. Agentul a fost prins băut și drogat la volan

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si