Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Băiețelul de 5 ani- a fost agresat sexual în luna mai. Atunci- le-a povestit părinților cu lux de amănunte cum ciobanul a profitat de el la ferma de vaci și oi pe care familia o deține într-un sat din Călărași și la care pedofilul muncea și dormea acolo.
În acea duminică de groază- părinții s-au dus la fermă cu cel mic- iar- la un moment dat- ciobanul de 49 de ani le-a spus că se duce la baltă, să verifice dacă bărcile sunt bine legate, şi a insistat să-l ia pe copil cu el.

Băiețel de cinci ani agresat- agresorul, în libertate

L-a dus într-o cabană- unde l-a abuzat și a încercat să-l violeze.
"S-a dezbrăcat de tot, a făcut baie, în Dunăre, acolo, că era pe timp de vară. A făcut baie şi după a intrat în cherhanaua asta unde avem paturile, înăuntru acolo. Şi a intrat acolo cu el pe pat, s-a dezbrăcat şi a dezbrăcat şi băieţelul", povestește mama copillului.


Trecuseră 20 de minute de când erau plecați- iar când mama l-a sunat pe individ- el a liniștit-o- spunându-i că se întorc... imediat! Când au ajuns- cel mic- speriat- a început să le spună părinților fragmente din chinul îndurat- iar asta i-a făcut să tremure de spaimă.
„De obicei când pleca cu băiețelul veneau de mână amândoi. Aveam încredere în el.
Vă dați seama... după 20 de ani, el având 50 de ani! Și când au venit înapoi de la Dunăre, băieţelul era așa... speriat dar și curios că nu știa ce se întâmplă, ce înseamnă lucrurile pe care le-a auzit!”, spune mama băiețelului.

Judecătoarea a fost blândă cu bărbatul care a agresat băiețelul

Dacă atunci nu au reacționat- când au ajuns acasă- femeia și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat la fermă. Băiatul se rușina teribil când îl dezbrăca, pentru a-i schimba hainele şi, ca din senin, începuse să vorbească urât despre cioban! Atunci au sunat la 112!
O zi mai târziu- polițiștii îl arestau pe agresor- dar la audieri nu a recunoscut inițial nimic- ba mai mult a încercat să dea vina pe copil. La testul cu aparatul poligraf s-a dovedit- însă- că minte atunci când spune că nu l-a agresat sexual.
Ulterior, nu a mai ascuns nimic și a admis că cel mic are dreptare. Mai mult- la reconstituire- i-a dus pe anchetatori exact în locurile descrise de victimă și le-a povestit de ce oroare a fost în stare.
Culmea e că procurorii l-au trimis în judecată doar pentru tentativă de viol- nu și pentru agresiunea sexuală recunoscută. Motivul- la examinarea medicală a băiețelului nu au fost găsite urme pe corp.

Doar că astfel de fapte lasă urme adânci crestate în suflet- spun specialiștii.
La termenele de judecată- individul s-a tot căit- iar ultima oară- când a venit condamnarea- a promis că nu va mai face niciodată astfel de fapte- iar o judecătoare s-a lăsat înduplecată și a dat un verdict blând: 2 ani și 6 luni cu suspendare și l-a eliberat de îndată, fără interdicție de a se apropia de copil. El nu vrea să dea nicio declarație- dar mama lui îi sare în apărare!

Băiețelul agresat, vecin cu bărbatul care i-a făcut rău

"I-a dat copilul şi au plecat acolo. S-a spălat, copilul s-a...nu s-a dus departe, a avut grijă, l-a spălat numai până la picioruşe, unde e apa mică. Hai să-l întoarcem acasă. Copilul s-a dus înapoi să se ducă şi el s-a dus după el şi l-a certat, a ţipat mai tare, l-a certat că te îneci acolo şi mai bine era certat, bătut, decît să se înece în Dunăre, nu?", pretinde mama agresorului.
"A fost un şoc, deci a fost un şoc să-l vedem acasă! Vă daţi seama că tot timpul stau cu gândul că... copilaşul acum e la şcoală, merge la clasa pregătitoare şi văzând acolo că i-a dat 60 de zile în folosul comunităţii, tot timpul mă gândesc dacă îl găsesc în şanţ şi face curat. Copilul nu ştie că el este acasă! Dacă eu îl întreb acum despre el, nu vrea să discute. Îmi spune: mami, eu nu vreau să vorbesc despre nenorocitul ăla care a făcut chestii!", spune mama copilului.
„De ce poliția nu face dreptate, pentru ce nu face dreptate?
Ce să le facem... dacă conducătorul nu le face... ce să le facem noi!”, spun oamenii.
Atât părinții, cât și procurorii au făcut apel la decizia judecătorilor și speră ca agresorul să ajungă acolo unde i-ar fi locul- după gratii!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si