„Vă avertizez, urmează detalii cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Tragedia din spatele unui profil perfect

„Surse din anchetă spun că tânăra, care a terminat liceul în 2011, în Sibiu, suferea de depresie. A încercat să-și construiască un viitor peste graniță. A locuit o perioadă în Londra, scriu jurnaliștii de la Ora de Sibiu. Recent, s-a mutat în Elveția, la Geneva.

Deși imaginile de pe rețelele de socializare arată o viață aparent perfectă, în spatele lor se ascundea o dramă. Tânăra a dispărut după sărbătorile de iarnă, iar familia a alertat autoritățile. A fost găsită fără suflare, în luna ianuarie, într-un apartament din Geneva, unde și-a pus capăt zilelor. După o anchetă complicată, trupul neînsuflețit a fost repatriat.Psihiatrii spun că depresia e o boală reală care nu trebuie tratată cu ușurință, iar ajutorul de specialitate este vital”, a transmis Iulia Dumitrașcu, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: Anunțul postat pe internet de milionarul Virgil Chirică înainte de a fi găsit decedat. Descoperirea i-a șocat pe apropiați

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si