Capul unei rețele de interlopi români din Statele Unite a fost prins de autoritățile italiene. Bărbatul figura pe lista Most Wanted, a celor mai căutați infractori, pentru spălare de bani. Mașinile sale de lux vor fi vândute de statul român. Ce urmează să se întâmple cu individul știe colega mea, Adina Iliescu, a transmis Cristian Sabbagh.

Românul aflat pe lista Most Wanted a fost prins de autoritățile italiene

Alexandru Stoica, fiul celui mai mare hot, celebru în anii 90 urmează să fie adus în țară pentru a da socoteala într-un dosar de spălare de bani. Individul dat în urmărire internațională încă din 2021 a fost prins în Milano la doar câteva zile după ce statul român a primit undă verde să-i vândă patru mașini de lux ce valorează peste 800.000 de euro. Autoturisme pe care Stoica le-ar fi cumpărat din banii câștigați prin fraudă cu carduri bancare în Miami.
Urmează acum ca autoritățile italiene să decidă dacă pun în aplicare mandatul european de arestare și să îl trimită în România, a transmis Adina Iliescu.

Citește și: VIDEO- Accident mortal în Mangalia. Un tânăr a murit, iar altul se zbate între viață și moarte

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si