„Mergem acum la Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița, unde principalul suspect este reținut, iar astăzi va fi dus la instanță cu propunere de arestare preventivă. Colega mea, Adina Iliescu ni se alătură cu mai multe detalii”, a transmis Simona Pătruleasa.

Suspectul crimei de pe autostradă, reținut

„Ancheta continuă în cazul crimei care a șocat o țară întreagă. Bărbatul, un cetățean străin, principalul suspect în acest caz a fost reținut seara trecută pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și profanare de cadavre.

Acesta se află în momentul de față în Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița. Va fi dus la audieri, o nouă rundă de audieri la Parchet, iar, ulterior, în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă. 14 ore au durat ieri perchezițiile la locuința principalului suspect și asta pentru că oamenii legii au suspiciunea că în imobilul respectiv tânăra de 38 de ani a fost ucisă cu bestialitate, iar mai apoi aruncată pe un câmp din Dâmbovița. Surse din anchetă spun faptul că în respectivul imobil au fost ridicate mai multe probe cruciale și vorbim aici despre pete de sânge, bucăți de sârmă, dar și fragmente din pungi de plastic. Oamenii legii au luat aceste probe, le-au trimis la laborator pentru a vedea dacă ADN-ul găsit în locuință coincide cu ADN-ul victimei. Ei bine, au venit și aceste rezultate, iar tânăra de 38 de ani s-ar fi aflat în imobilul respectivului bărbat.
Nu se știe până în momentul de față de ce individul a recurs la acest gest extrem pentru că el nu a vrut să dea nicio declarație, s-a prelevat la tăcere și spuneau sursele noastre faptul că nu a vrut să colaboreze cu poliția. Însă, așteptăm să vedem în momentul în care va fi prezentat la o nouă rundă de audieri în fața procurorilor dacă acesta va da noi declarații sau va spune ceva în legătură cu această tânără.
În urmă cu puțin timp avocatul suspectului a venit, aici, la Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița și spunea acesta că ar avea mai multe tulburări psihice dar care însă nu l-ar exonera de la răspunderea penală”
, a transmis Adina Iliescu, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Crima de pe marginea autostrăzii A1 s-ar putea transforma într-un nou caz Dincă! Percheziții la locuința principalului suspect. „El venea cu mai multe și nu-ți dădeai seama care e una, care alta”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si