„Cazul Caracal se repetă la Brăila! O femeie a fost ucisă de concubinul ei după ce oamenii legii nu au reușit să dea de urma victimei, deși aceasta sunase la 112. Cei de la STS au identificat locația din care a fost făcut apelul de urgență, însă polițiștii nu au descins la adresă pentru că nimeni nu le-a răspuns la poartă. Descoperirea șocantă a fost făcută abia a doua zi de o vecină”,

a spus Christian Sabbagh.

Pe 10 iunie, la ora 12:31, o femeie a sunat la 112 disperată. Operatorul liniei de urgență i-a auzit doar strigătele și a catalogat apelul, care s-a întrerupt brusc, drept critic. Au fost transmise toate datele cu privire la locație polițiștilor, iar în mai puțin de 10 minute două echipaje din orașul Ianca au ajuns acolo. Au întrebat prin vecini, însă nici urmă de vreo infracțiune: „A întrebat dacă a auzit gălăgie, dacă a auzit ceva. Nimeni nu a auzit nimic.”

Citește și: „Recunoașteți-vă înfrângerea!” Cristian Popescu Piedone dă de pământ cu Clotilde Armand și Radu Mihaiu! Aduce acuzații grave foștilor edili: „V-am văzut cum ați fugit cu sacii în care erau buletinele de vot”

femeie ucisa, crima braila, tragedie

Pentru că apelul a venit de pe o cartelă prepay, polițiștii nu au știut pe cine trebuie să caute.

Au luat oamenii la întrebări din poartă în poartă, dar nu au avut succes: „Ei au întrebat inclusiv pe vecina dacă a auzit cineva țipând, femeia n-a auzit, e o bătrânică, n-a auzit pe nimeni țipând, dar am înțeles că poliția a fost sesizată că apelul a fost de aici, de la colț. Au întrebat: ați auzit, ați văzut, că ei au mers cu mașinile foarte încet să vadă dacă cineva totuși îi alarmează.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Oamenii legii ar fi ajuns chiar la poarta casei de unde venise apelul 112, ar fi bătut la ușă, însă au plecat pentru că nu le-a răspuns nimeni: „În urma verificărilor efectuate nu au fost obținute date care să confirme faptul că în zonă ar fi avut loc un conflict. Nu se auzeau zgomote și nici vreun conflict în derulare de la imobilele din zona respectivă.”

Abia a doua zi s-a făcut lumină în caz, atunci când la poliție au venit rudele Rădiței, femeia, dar și concubinul ei, zăceau morți chiar în casa în care polițiștii au ezitat să descindă. Ultimele clipe de viață ale Rădiței au fost surprinse de camerele de supraveghere, însă imaginile nu pot fi făcute încă publice. Femeia a trecut printr-un adevărat coșmar. Concubinul a atacat-o cu un cuțit apoi și-a pus capăt zilelor.

„Dumitrașcu Rădița sa baricadată în casă și Dumitru, cu un cuțit în mână, încearcă să pătrundă în casă. Reușește până la urmă să spargă un geam, după care intră în locuință și de acolo nu mai iese. Acolo se aud țipe pe camere supraveghere, care sunt audio video. El are două lovituri de cuțit în inimă.

Dumitrașcu Rădița are două lovituri în spate”, a spus Ionel Gâlca, procuror. 

femeie ucisa, crima braila, tragedie

Ucigașul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui bar înainte de crimă. Se pare că ar fi consumat mai multe băuturi alcoolice și nu este exclus ca acesta să fi fost motivul pentru care s-a certat cu concubina. Individul era extrem de violent. 

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

În anul 2017 a ajuns la închisoare după ce a încercat să-și ucidă în același mod soția de la acea vreme, pentru că ar fi vrut să îl părăsească. Pentru această faptă bărbatul a fost condamnat la nouă ani de închisoare. A ispășit doar cinci, apoi a fost eliberat. Pentru că intervenția polițiștilor ridică semne uriașe de întrebare, a fost demarată o anchetă internă. Este neclar motivul pentru care oamenii legii nu au încercat să pătrundă în locuință, deși aveau bază legală. După cazul Caracal legea s-a schimbat, iar polițiștii pot interveni fără mandat în caz că există un pericol.

Citește și: VIDEO Imagini incredibile la Timișoara! O fată de 12 ani a scăpat fără nicio zgârietură după ce a fost lovită de tramvai


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si