"Dacă pentru unii turiști vacanța s-a terminat weekendul acesta, pentru altii abia a început. Iubitorii sporturilor de iarnă au profitat de vremea frumoasă și de stratul generos de zapadă și au luat cu asalt pârtiile încă de ieri dimineață. La Păltiniș se anunță o săptămână mai liberă de astăzi", a transmis Simona Pătruleasa.

Distracție și voie bună la Păltiniș

A fost distracție mare la munte, în ultimul weekend de vacanță al elevilor.

Cei mai norocoși și-au luat vacanță acum, când pârtiile nu mai sunt la fel de aglomerate.

Chiar dacă vremea a fost extrem de caldă, asta nu i-a bucurat la maximum pe iubitorii sporturilor. Sezonul se scurtează de la an la an, se tem ei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Stratul de zăpadă este perfect pentru o tură cu schiurile sau cu placa, așa ca instalațiile de transport pe cablu au funcționat la capacitate maximă.

Pe pârtiile din Păltiniș stratul de zăpadă depășeste jumătate de metru. Un skipass pentru o zi costă 155 de lei pentru adulți. Elevii, pensionarii și studenții beneficiază de reduceri.

Citește și: VIDEO- Schiorii se îngrămădesc la masă după câteva ture pe pârtie. Cum arată meniul celor pasionați de sporturile de iarnă?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si