„Un tânăr de 20 de ani din Arad a fugit de polițiști în timpul unui flagrant pentru droguri și a lovit 3 mașini ale poliției în goana lui. Ce s-a întâmplat mai exact și cum a început totul știe colega mea, Iulia Dumitrașcu”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Cine este polițistul din Cluj, acuzat de viol și prins drogat la volan? Cu ce s-a ocupat înainte de a îmbrăca uniforma MAI

Ce s-a întâmplat

Iulia Dumitrașcu, reporter: Unui arădean i-a fost organizat un flagrant de polițiștii și procurorii DIICOT, chiar în timp ce vindea peste 700 de comprimate de Ecstasy și 2 kilograme de canabis. Acesta, însă, a reușit să fugă de oamenii legii, iar în goana lui nebună a lovit trei mașini de poliție. Până la această oră el nu a fost prins. Spun anchetatorii DIICOT că, în lunile iunie și iulie, bărbatul fugar și alți doi indivizi au comercializat și vândut mai multe droguri de risc și mare risc în zona județului Arad. S-au făcut percheziții în acest sens, iar la aceste percheziții domiciliare oamenii legii au găsit mai multe sume de bani, în lei și euro, dar au ridicat și mai mult bunuri care erau utilizate pentru activitatea infracțională.

De asemenea, au fost indisponibilizate trei mașini. Asta înseamnă că polițiștii au fost nevoiți să spargă autoturismele pentru a vedea, dacă nu cumva, acolo sunt ascunse stupefiante.

Citește și: VIDEO Cannabis pus la uscat pe umerașe. Caz șocant la Sibiu


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si