Miercuri, drumarii din Brașov au început asfaltarea pe DN1, care leagă Brașov de Predeal. DRDP Brașov a anunțat că asfaltul se va turna pe 12 kilometri pentru înlocuirea completă a stratului de uzură. Lucrările vor fi gata până la finalul acestei luni, cu două săptămâni mai devreme față de data anunțată.

A început asfaltarea pe DN1, ruta ce leagă Brașov de Predeal

Tudor Duțu, directorul regional al DRDP Brașov a anunțat că:  „Am început așternerea covorului asfaltic pe DN1, între Brașov și Cotul Donului.

Până acum am făcut aproximativ 2 kilometri, vom mai face aproximativ 500 de metri astăzi. Întreaga lucrarea va dura două săptămâni. Dacă ne ajută vremea cu siguranță vom lucra și noaptea în zilele în care valorile de trafic vor fi mici și anume vineri spre sâmbătă noaptea”.

Citește și: Ucraina cere o rută nouă pentru cereale prin apele teritoriale ale României și Bulgariei. „Rușii vor trage în nave’’

În urma lucrărilor, traficul pe DN1 se va desfășura cu dificultate, existând posibilitatea de a se forma cozi pe ambele sensuri, potrivit brasov.net.

Rutele alternative pentru a evita traficul sunt:

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Zeci de șoferi și-au găsit mașinile vandalizate într-o parcare din Capitală. Un necunoscut le-a scrijelit pe capote același mesaj- antena3.ro

Citeste si: Autoritățile au trimis un elicopter în localitatea Țăndărei. Peste 200 de polițiști și jandarmi au descins în mai multe case- wowbiz.ro

  • DN1A – Vălenii de Munte – Cheia – Săcele – Brașov;
  • DN73A – Predeal – Pârâul Rece – Râșnov – Brașov

Anunțul făcut de DRDP Brașov în legătura cu lucrările de asfaltare

DRDB Brașov a informat miercuri pe pagina de Facebook în legătură cu lucrările care vor fi finalizate înainte de termen: „ De astăzi a început așternerea covorului asfaltic pe #DN1, între #Predeal și #Brașov.

Citește și: VIDEO- Clădirile din Sibiu „îmbracă” haine noi

Lucrarea afectează un tronson de aproximativ 12 km și constă în înlocuirea completă a stratului de uzură.

Sperăm să terminăm lucrările până la sfârșitul acestei luni, cu aproape două săptămâni mai devreme față de data anunțată.

Pentru evitarea tronsonului afectat de #lucrări vă rugăm să folosiți traseele alternative:

DN1A- Vălenii de Munte – Cheia – Săcele – Brașov

DN73A- Predeal – Pârâul Rece – Râșnov – Brașov”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si