„A început procesul istoric în care fostul președinte american Donald Trump este acuzat de fals și uz de fals în dosarul Stormy Daniels, o actriță de filme pentru adulți. Trump, care în noiembrie candidează pentru un nou post la Casa Albă, riscă până la 4 ani de închisoare pentru fiecare acuzație”, a transmis Simona Pătruleasa.

Trump riscă până la 4 ani de închisoare pentru fiecare acuzație

Trump a devenit primul fost președinte din istoria Statelor Unite care este judecat penal. El este acuzat că a falsificat înregistrări comerciale pentru a ascunde plăți către Stormy Daniels, o fostă actriță de filme pentru adulți.

Într-un documentar despre viața ei, Stormy recunoaște că a primit suma de 130 de mii de dolari pentru a ascunde relația pe care a avut-o cu Donald Trump.

Citește și: VIDEO- Fabian Soare a cucerit internetul cu rețele sale de mâncare. „Eu gătesc de vreo 9-10 ani constant”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Trump a negat relația cu actrița și a susținut că nu a avut nicio idee despre cei 130.000 de dolari, care au ajuns la Stormy Daniels.

Procesul în care Trump este acuzat în total de 34 de infracțiuni a început în NewYork și se așteaptă să dureze între 6 și 8 săptămâni. Pentru un verdict final, toți cei 12 jurați trebuie să cadă de acord dacă Trump este sau nu vinovat de vreuna dintre acuzații. Fostul președinte american riscă până la 4 ani de închisoare, dar chiar și așa va putea candida la alegerile prezidențiale din 5 noiembrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si