În Constanta, unde plajele inca au frumusetea salbatica de altadata, terasele s-au deschis, iar sezlongurile au fost asezate la distanta unul de celalalt, asa cum impune legea.

În acest peisaj colorat am găsit și o terasă bine amenajată, plină de clienți care au fost serviți cu băuturi răcoritoare și preparate delicioase, în briza mării.

Citeste si: Plaja din Mamaia, luată cu asalt de turişti şi constănţeni, de 1 iunie

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Tot pe plajă am găsit și o familie care are parte de sărbătoare serioasă, de ziua copilului.

Iar turistii care au ales sa isi petreaca ziua libera la malul marii noastre au gasit preturi decente pe plaja. Chiar daca pentru afaceristii de pe litoral a fost o perioada in care s-au simtit, practic, in cadere libera.

Citeste si: VIDEO| ”Ofertă” la mare: 965 euro/ noapte

Puține plaje au fost amenajate după regulie proaspăt emise de autorități. Însă nu după baldachine și șezlonguri au venit turistii, ci pentru soare si aerul de vara, care incepe sa se contureze cu fiecare raza fierbinte.

Astazi, la mare, au fost 20 de grade celsius.

Citeste si: Începe marea relaxare a măsurilor! De astăzi se deschid terasele, plajele și se reiau spectacolele în aer liber!

Din această seară vremea se schimbă, iar zilele următoare sunt anunțate și ploi. Vestea bună este însă că vremea se îndreaptă pentru weekend-ul de Rusalii.   


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si