Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| A început sezonul estival: Dulce revedere cu marea

Aglomerație este și la malul mării, unde a început, oficial, sezonul estival. Plajele s-au deschis lunii, de 1 iunie, iar turiștii s-au bucurat de libertate, de cum au simțit nisipul sub tălpi. Atât pe malul mării cât și la terase a fost plin de oameni.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

În Constanta, unde plajele inca au frumusetea salbatica de altadata, terasele s-au deschis, iar sezlongurile au fost asezate la distanta unul de celalalt, asa cum impune legea.

În acest peisaj colorat am găsit și o terasă bine amenajată, plină de clienți care au fost serviți cu băuturi răcoritoare și preparate delicioase, în briza mării.

Citeste si: Plaja din Mamaia, luată cu asalt de turişti şi constănţeni, de 1 iunie

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Tot pe plajă am găsit și o familie care are parte de sărbătoare serioasă, de ziua copilului.

Iar turistii care au ales sa isi petreaca ziua libera la malul marii noastre au gasit preturi decente pe plaja. Chiar daca pentru afaceristii de pe litoral a fost o perioada in care s-au simtit, practic, in cadere libera.

Citeste si: VIDEO| ”Ofertă” la mare: 965 euro/ noapte

Puține plaje au fost amenajate după regulie proaspăt emise de autorități. Însă nu după baldachine și șezlonguri au venit turistii, ci pentru soare si aerul de vara, care incepe sa se contureze cu fiecare raza fierbinte.

Astazi, la mare, au fost 20 de grade celsius.

Citeste si: Începe marea relaxare a măsurilor! De astăzi se deschid terasele, plajele și se reiau spectacolele în aer liber!

Din această seară vremea se schimbă, iar zilele următoare sunt anunțate și ploi. Vestea bună este însă că vremea se îndreaptă pentru weekend-ul de Rusalii.   

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI