„După sezonul magnoliei, o altă plantă a luat cu asalt Instagramul. Glicina, floarea sub forma unui ciorchine mov, a înflorit și îi atrage ca un magnet pe iubitorii primăverii. Colega mea, Larisa Rațiu este la una dintre cele mai fotografiate case din Capitală”, a transmis Simona Pătruleasa.

A început sezonul Glicinei

„Suntem chiar acum pe strada Comandor Eugen Botez din Capitală, o stradă cunoscută în special pentru această locuință unde floarea de Glicină a acaparat fațada întregii clădiri.

Este un loc preferat de turiști în această perioadă pentru că fotografiile pot fi la propriu, spectaculoase.
Glicina este o floare mov care rămâne înflorită aproape toată vara. Este o plantă cățărătoare, cu un coronament foarte bogat. De exemplu, așa cum puteți vedea și în imaginile pe care vi le arată colegul meu chiar acum, o singură rădăcină de Glicină poate să îmbrace complet o fațadă, un gard sau să formeze bolte pline de flori. De cele mai multe ori, această floare este confundată cu cea de salcâm și asta pentru că și parfumul este unul foarte asemănător.

Toți cei care vor să admire această plantă încă mai au timp să o facă pentru că va mai rămâne înflorită pe tot parcursul sezonului cald.
Și apropos, cea mai mare plantă de Glicina cunoscută în lume se află în Sierra Madre, California și are o suprafață de peste 4,000 de metri pătrați și o greutate de 250 de tone”, a

transmis Larisa Rațiu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Îngrijirea tenului după 45 de ani. La ce proceduri pot să apeleze doamnele?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si