Cu o atitudine sfidătoare, acest turist a pornit un scandal monstru chiar la doi pași de cușca montată pentru capturarea urșilor de pe Transfăgărășan.

Cu puțin timp înainte, bărbatul a tras pe dreapta când a văzut că un animal sălbatic i-a ieșit în cale, s-a dat jos din mașină, cu un copil în brațe, un copil de câteva luni.

"I-am spus că e inconștient, nu poate să facă așa, ca să se pună în pericol pe el și copilul. Nu a durat mult până când turistul mustrat a început să înjure ca la ușa cortului și să amenințe

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Pădurarii din Argeș au intervenit prompt, au aplicat două sancțiuni contravenționale, l-au amendat pe respectivul turist, iar Inspectoratul pentru Poliția Județeană Argeș s-a autosesizat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj în ceea ce privește personalul silvic.

Misiunea de capturare a ursoaicei și a puiului ei a eșuat. Chiar dacă femela a intrat în cușcă după mâncare, odată cu izbucnirea scandalului a fugit înapoi în pădure.

Atitudinea sfidătoare a individului amendat a stârnit revoltă. A fost dispusă instalarea de panouri de avertizare pe întreg traseul respectiv pentru ca turiștii și participanții la trafic să știe și română și în engleză că hrănirea urșilor este ilegală.

Aceste panouri vor fi montate în decurs de câteva zile.

După ce vor fi capturați, ursoaica și puiul ei vor ajunge la sanctuarul din Zărnești. Sunt ultimele exemplare pe care administratorii le primesc pentru că toate țarcurile din rezervație sunt ocupate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si