Cuplul format de Sebastian și Roberta se pare că nu poate sta departe de intrigi și tensiuni. Ștefania a lansat o nouă bombă în "Casa Iubirii", povestind ce a văzut pe rețelele sociale. 

Concurenta povestește cum Sebastian ar fi fost prins în ipostaze compromițătoare alături de o altă femeie.

Sebastian, subiectul unei noi intrigi: „A înșelat-o pe Roberta. Cineva i-a filmat” 

Fetele au o discuție interesantă în grădină, unde Ștefania povestește bomba lansată în mediul online.

Concurenta a vizionat un TikTok, în care Sebastian era acuzat că o înșală pe Roberta.

Ipostazele compromițătoare cu concurentul ar fi creat mare vâlvă în online. Acesta ar fi fost surprins în prezența a două femei.

Surprinsă de cele văzute, Julia a mărturisit că nu poate să îl înțeleagă pe Sebastian.

Citește și: VIDEO „Nu mai, ajunge!”. Gagea și-a ieșit din minți și i-a dat ultima tum Alexandrei. Intrarea Denisei în „Casa iubirii” a aprins între cei doi foști un conflict uriaș. Ce i-a mărturisit concurentul

Ștefania, Rebecca și Julia

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Ștefania: „Eu am văzut un TikTok azi dimineață. Erau două fete și era scris «Cu care dintre ele a înșelat-o Sebastian pe Roberta?».”

Rebecca: „Da, la piscină.”

Ștefania: „Ce piscină?”

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

Rebecca: „Au fost ei doi (n. ed. Robi și Sebastian) la piscină și cineva i-a filmat.”

Julia: „De ce, când ești la televizor? Te știe toată lumea.”

În bucătăria fetelor, Giuly o stăfuiește pe Roberta să ia o decizie. Giuly o îndeamnă pe Roberta să lase răutățile și dacă alege să continue cu Sebastian, să ignore internetul, bârfele de pe rețelele sociale sau relațiile acestuia cu băieții.

Giuly și Roberta

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Giuly: „Dacă tu decizi să mergi mai departe și să îți asculți sufletul, trebuie să nu bagi în seamă.”

Roberta: „Dar nu am fost pusă niciodată în situația asta(...) Afectează relația noastră. Automat că îmi vine să îi spun că îmi e ok.”

Citește și: VIDEO "Nu mai pot de nervi" Ceartă în paradis, din nou! Roberta și-a scos din minți iubitul, după ce i-a testat răbdarea. Sebastian, plin de furie, la un pas să anuleze totul

Sebastian, în schimb, îi mărturisește Denisei că s-a săturat ca Roberta să pună la suflet toate lucrurile urâte. Concurentul și-a dezvăluit sentimentele, insinuând că Roberta nu vede și lucrurile frumoase dintre ei, ceea ce îl aduce la capătul răbdării.

Citește și: Cosmin de la „Casa Iubirii”, cu bandaje pe față după ce a ajuns la spital! Fostul concurent a povestit prin ce trece

Denisa și Sebastian

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Citeste si: Sebastian din „Casa Iubirii” a invitat-o pe Julia la biliard. Care a fost reacția tinerei. „Mă gândeam că Patrick ieri ne-a combinat.”- kfetele.ro

Citeste si: Anda Adam, etalon de eleganță și stil! Imagini spectaculoase de la nunta artistei cu Yosif Mohaci- radioimpuls.ro

Denisa: „Ea vrea să aibă încredere în tine, dar e ceva acolo...”

Sebastian: „Are o imaginație foarte bogată și pune la suflet niște treburi pe care ar trebui să le pună în altă parte. Se blochează cu niște treburi neimportante...”

Denisa: „Deci tu practic vrei să spui că ai obosit să o mai împaci pe ea? Mai ești dispus să o mai împaci? Ce faceți?”

Sebastian: „Nu că am obosit să o mai împac... Ea mi-a zis dintotdeauna că mereu când a fost supărată nu m-am dus niciodată să o împac și n-am știut să o împac. Dar ea nu s-a gândit niciodată că a venit mereu doar cu acuzații și argumente. Am și eu limitele mele, nu mai pot. Ieri ai văzut ce teatru am avut aici.”

Denisa: „Pentru că este rănită. Pentru că este supărată... E păcat pentru că se vede că aveți sentimente unul față de celălalt.”

Pentru a afla ce se întâmplă între Roberta și Sebastian după bomba aruncată de Ștefania, urmăriți emisiunea Casa Iubirii, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si