Un bărbat a intrat în Cartea Recordurilor după ce a stat scufundat în gheaţă timp de patru ore. Este vorba despre un polonez în vârstă de 53 de ani. El a devenit oficial prima persoană care a stat într-o cutie cu gheaţă un timp atât de lung, a transmis Simona Pătruleasa.

Record- A stat în gheață timp de patru ore

Lukasz Szpunar a doborât recordul pentru cea mai lungă durată a contactului întregului corp cu gheaţa, cu un timp de 4 ore şi 2 min, depăşind recordul anterior cu aproximativ o oră.
Pentru a atinge acest record, toate părţile corpului său, cu excepţia capului şi gâtului, au rămas scufundate în gheaţă pe toată durata încercării. Bărbatul nu a avut voie să poarte alte haine în afară de un şort de baie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: A stabilit un record de viteză, pe șoselele din România! Cu cât a circulat un bărbat pe un drum național?

Lukasz a purtat, de asemenea, o apărătoare pentru a-şi proteja dinţii să nu se rănească din cauza clănţănitului.
Bărbatul a spus că a experimentat un disconfort la început, care s-a dispărut însă pe parcurs. Temperatura corpului şi starea de conştienţă i-au fost monitorizate în mod constant pe toată durata probei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si