O fetiță de 4 ani din Argeș este în stare critică, după ce a căzut de la etaj, a doua oară în doi ani. Micuța era încă în recuperare după primul incident. Ce spun medicii știe colega mea, Andra Ionescu, a transmis Cristian Sabbagh.

Fetiță în comă, după ce a căzut de două ori de la geam

„Fetița de 4 ani se află în acest moment în comă, la Spitalul Floreasca, din Capitală.

A fost adusă aici cu elicopterul, de la spitalul de pediatrie Pitești. Micuța era împreună cu mama când a căzut de la etajul doi al blocului unde locuiește. Femeia a declarat că instalase un sistem de blocare a ferestrelor, după ce s-a mai prăbușit de la geam, în urmă cu 2 ani și jumătate. Atunci, căderea i-a fost atenuată de un aparat de aer condiționat, dar de această dată s-a lovit mult mai rău. Se pare că fetița încă mergea la terapia de recuperare după incidentul din 2021. Din păcate, medicii sunt rezervați acum în privința șanselor de supraviețuire”, a transmis Andra Ionescu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si