A învins cea mai nemiloasă boală! Un medic de top, în vârstă de 57 de ani, dezvăluie că nu mai are cancer, la un an după ce a fost supus unui tratament în premieră mondială, bazat pe propriile sale cercetări revoluționare.

Un medic s-a tratat singur de cancer cerebral

,,Din nefericire am una dintre cele mai rele forme de cancer cerebral, pentru care nu există niciun leac.

La naiba cu asta, nu voi accepta așa ceva. Vreau să fac ceva care să-mi dea șanse reale în fața acestei tumori''.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Profesorul Richard Scolyer a fost diagnosticat cu cancer cerebral de gradul 4 după ce s-a îmbolnăvit în Polonia anul trecut. Desi majoritatea pacientilor cu aceasta boala, nu supravietuiesc mai mult de 10-12 luni, medicul australian a reusit imposibilul.

Citește și: Mihai Albu, răpus la pământ după ce a aflat că suferă de cancer! A trăit cea mai neagră perioadă, după ce mama și fratele său s-au stins din viață: „Am trecut cu greu prin toate”

Bărbatul în vârstă de 57 de ani a fost supus unei terapii experimentale bazate pe propriile cercetări asupra melanomului, un tip de cancer care începe în piele. Astfel, profesorul a devenit primul pacient cu cancer cerebral din lume care a luat o combinație de medicamente înainte de operație si caruia i s-a administrat și un vaccin personalizat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si