A biruit multe... dar- la 61 de ani- Petrică Mîțu Stoian nu a mai putut birui în lupta cu cel mai aprig dușman al omului- moartea!

„Plânge.... nașul meu pe care l-am iubit!”, a zis Nelu Șerban- finul lui Mâțu Stoian.

Citeste si: VIDEO| Petrică Mâțu Stoian a murit. Celebrul interpret de muzică populară era internat în stare gravă la Terapie Intensivă

Constantin Enceanu- răpus de durere după moartea colegului său

„E greu să vorbesc despre.... ca un frate mai mare! Am oprit mașina că veneam de la țară.... am zis către Dumnezeu că nu e drept! M-am tot gândit... în lumea fără dor!”, a spus artistul Constantin Enceanu.

Doctorii spun că pe lângă problemele la inimă- artistul suferea de bronhopneumonie post COVID pe care încerca să o trateze cu o terapie hiperbară la o clinică privată. Din păcate starea lui de sănătate s-a tot înrăutățit.

Cei de la clinica privată spun că nu apucase să facă decât o ședință.

„S-a simțit foarte bine la noi, a ieşit din tratament foarte bine, s-a dus la masă, a mâncat, s-a dus la dormitor şi la 3 noaptea ne sună că nu se simte foarte bine și l-am dus la Oravița! Inclusiv la Oravița glumea cu noi, ne mai povestea una, alta, toţi parametrii medicali erau absolut normali, inclusiv problema aceasta pentru care ne-a chemat în cameră, o tuse cu sânge! Pacientul a vrut să

se întoarcă la noi la clinică şi am zis că din prudenţă şi pentru siguranţa dânsului, l-am redirecţionat spre UPU Reşiţa, pentru a face investigaţii suplimentare, să fim siguri că totul e în ordine. Şi pe urmă, aflăm noi din presă, a doua zi, ce se întâmplă! Ideea este că el era de fapt pe un tratament anticoagulant pe care, la care dânsul credea că îl controlează!”, a declarat DR.
Bogdan Matei, directorul Clinicii Hiperbara.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Îndrăgitul cântăreț de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a fost arestat

Medicii de la Spitalul de Urgență din Reșița spun că ar fi luat medicamentul după ureche și a ajuns la supradoză. În plus- susțin că situația era extrem de gravă și l-au internat pe artist la terapie intensivă. Pentru că n-a putut suporta masca de oxigen... a fost intubat.

Steliana Sima l-a văzut pentru ultima oară joi- la niște filmări- iar un incident straniu se leagă acum în mintea ei cu ceea ce denumesc medicii supradoză de anticoagulante.

„M-a prins de mijloc și zice – Au! mamă, ce m-ai curentat! Și zice uite îmi curge sânge din deget, dar chiar îi curgea sânge din degetul mare! Nu avea nimic care să ne determine să îl întrebăm – ce faci? Nu te simți bine? Ești ok? Zice (n.r.

Petrică Mâțu Stoian) eu nu mai vin la nicio filmare, asta e ultima filmare că vreau să mă ocup și de mine!”, a spus Steliana Sima.

Doctorii din Reșița au încercat să-l transfere pe Mîțu Stoian la Craiova- dar nu erau locuri libere. Aseară- din păcate- un șoc septic l-a răpus. Plâmânii erau afectați în proporție de 70 la sută- spun medicii. Potrivit apropiaților- artistul era vaccinat cu schema completă.

Acum- mesajele de condoleanțe și regretele amarnice curg- iar colegii de scenă sunt cutremurați.

Până nu demult- Petrică Mâțu Stoian a luat parte la diverse evenimente. A cântat chiar și la nunți. Nu părea că ceva îl macină atât de tare.

Dar ceva l-a expus în fața bolii- după cum singur a mărturisit recent. Pierdera unui om drag l-a afectat atât de tare că nu a mai putut mânca și a slăbit brusc 24 de kilograme... Doar că în acest fel a slăbit și sistemul imunitar și probabil că l-a făcut mai fragil în fața virusului care l-a pus la pământ.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Petrică Mîţu Stoian şi-a luat păcăleala vieţii lui: „Este o mare ţeapă!” DEZVĂLUIRI

Straniu e că artistul parcă a prevestit ceva rău. În urmă cu trei luni și-a amenajat mormântul în Craiova- lângă soția impresarului său. De altfel- Petrică Mîțu Stoian locuia în vila lor și erau extrem de apropiați.

Când va fi înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian?

Petrică Mîțu Stoian s-a născut pe data de 18 septembrie 1960, în Isverna, zona Plaiul Cloșanilor, județul Mehedinți. Ca mulți alți artiști- a fost descoperit de Mărioara Murărescu și și-a făcut debutul la cunoscuta emisiune „Tezaur Folcloric”. Cântecele lui erau făcute special pentru omul de rând. Unele erau vesele. Altele triste. Dar toate au fost transmise din generație în generație.

Încă din 1995 și până în prezent a fost angajat al Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu Jiu.

Citeste si: Era Petrică Mîțu Stoian vaccinat anti-COVID?! Artistul a murit din cauza unor complicații grave dezvoltate în urma infecției cu coronavirus

Petrică Mîțu Stoian va fi înmormântat miercuri- în cimitirul din Craiova. Dumnezeu să-l odihnească în pace!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: