Andrei avea doar 30 de ani. Iubea sportul, haina militară și motocicletele. Lucra pe post de soldat gradat profesionist la unitatea militară B 300, iar în timpul liber era antrenor de fitness la o sală de sport din Galați.

Citește și: VIDEO A plonjat cu mașina în mare și a murit. Ionuț ar fi fost în depresie din cauza iubirii

Seara trecută, atunci când era pe motor, o mașină nu i-ar fi acordat prioritate, l-ar fi acroșat, iar tânărul a fost proiectat într-un stâlp de iluminat.

Întâmplarea face ca la volanul autoturismului implicat în accident să fie Laura, fosta iubită a tânărului. Și ea lucrează la aceeași unitate militară și împărtășește aceleași pasiuni pe care le avea și Andrei.

Cum s-a produs tragedia din weekend

În weekend s-ar fi întâlnit. Ea l-ar fi dus cu mașina la un centru comercial unde tânărul și-ar fi lăsat cu o zi înainte motorul, iar apoi ar fi plecat spre unitate.

Pe drum tânărul ar fi vrut să o prindă din urmă cu motocicleta, dar într-un moment de neatenție s-ar fi produs tragedia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Motociclist ucis de mașina condusă de iubita lui, la Galați. Cei doi se certaseră cu o zi înainte, el a visat-o la înmormântarea lui- antena3.ro

Citeste si: „Spectacol” inedit la Moscova. O țeavă de canalizare spartă a creat o „fântână arteziană” înaltă cât o clădire. Video- wowbiz.ro

"Eu l-am lăsat să-și ia motocicleta și el a venit cu motocicleta din spate. Nu știu în ce condiții s-a întâmplat, habar nu am. Eu l-am văzut acolo imediat după accident".

Tânăra a sunat la numărul de urgență 112, la fața locului au venit polițiștii și două echipe de medici, însă nimic nu a putut să-l mai salveze pe Andrei. Impactul

a fost devastator.

"Au început manevrele de resuscitare și au sosit la solicitarea noastră în sprijin colegii de la SMURD care au preluat cazul, au continuat manevrele de resuscitare dar în final pacientul a fost declarat decedat, având în vedere gravitatea leziunilor maxim", spune Mihai Polinski de la Serviciul de ambulanta Galați.

Voci din rândurile apropiaților celor doi spun că despărțirea s-ar fi produs din cauza lui Andrei, care ar fi fost extrem de gelos.

Citeste si: Indemnizația de la stat poate ajunge la maxim 8.500 lei pe lună! Cine poate beneficia de ea?- kfetele.ro

Citeste si: Stil, eleganță și rafinament! Denisa Coțolan, drept exemplu pentru viitoarele mirese. La ce concluzie au ajuns criticii de modă- radioimpuls.ro

Citeste si: O vedetă OnlyFans a anunțat că se retrage după 3 ani și 67 de milioane de dolari câștigați. Apoi s-a răzgândit- antena3.ro

Cu toate că erau despărțiți, cei doi au continuat să vorbească. "Or fi avut cine știe ce discuții, el s-a dus după ea din ce am înțeles și la o schimbare de bandă sau o chestie de genul ăsta s-a întâmplat tragedia, l-a atins ușor și probabil fiind pe motor s-a dezechilibrat", a declarat o cunoștiință a celor doi.

"Era un băiat liniștit, n-avea nicio treabă, nu bea, nu fumează.

Am rămas muți când am auzit aseară", spune un alt apropiat al lui Andrei.

Un dosar ce vizează infracțiunea de ucidere din culpă a fost deschis de oamenii legii. Pentru că ambii lucrau în cadrul Armatei, ancheta a fost preluată de Parchetul militar Iași.

Mort după ce a fost accidentat de fosta iubită[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si