Culturistul portughez Marco Cesar Aguiar Luis, cunoscut sub numele de „Monstru”, a murit în Germania, informează presa internațională.

Citește și: Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din toată țara îi spun adio: "Un gol imens în inimile noastre"

Marele sportiv portughez și-a pierdut viața la doar 46 de ani.

Soția lui Luis, Mariza Luis, a confirmat vestea într-o postare pe Facebook, potrivit Daily Mail.

Vestea morții lui Marco Cesar Aguiar Luis a fost distribuită pe Facebook de soția sa, Mariza Luis.

Vestea morții lui Marco Cesar Aguiar Luis a fost distribuită pe Facebook de soția sa, Mariza Luis.

[Sursa foto: Facebook]

Ce s-a întâmplat cu "Monstrul" culturismului

Culturistul a câștigat o mulțime de urmăritori pe canalele sale de socializare, contul său de Instagram având 25.000 de urmăritori și a lucrat ca antrenor și motivator online.

Vestea morții lui Marco Cesar Aguiar Luis a fost distribuită pe Facebook de soția sa, Mariza Luis.

„După atâtea mesaje, DA, pot confirma că Marco a murit la Köln, în Germania”, a scris Mariza Luis pe Facebook.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Era în „paradisul” lui, făcând ceea ce îi plăcea”, a scris ea despre sportivul portughez. „Vă mulțumesc anticipat pentru tot sprijinul pe care l-am primit, ați fost neobosiți”.

Este o nouă tragedie pentru lumea culturismului după ce, la sfârșitul lunii trecute, influencera și campioana de powerlifting Rhayara Morais a fost găsită moartă în apartamentul ei, potrivit NY Post.

Luis a numit culturismul „viața și pasiunea lui”, iar pe diverse platforme de socializare s-a autodenumit „cel mai distrus culturist vreodată”.

A murit culturistul denumit „Monstrul” la doar 46 de ani

A murit culturistul denumit „Monstrul” la doar 46 de ani

[Sursa foto: Instagram]

Într-un omagiu emoționant pe rețelele de socializare, culturistul Flavio Gouveia i-a adus un omagiu lui Luis.

„Ne-am antrenat de multe ori împreună, am făcut antrenamente grozave împreună, ai fost mereu o persoană voioasă, veselă, care te-ai gândit mereu să-i ajuți pe alții, nu ai renunțat niciodată la visele tale, să te antrenezi și să crești, a fost ceea ce iti placea sa faci! Condoleanțe soției tale Marco Luis Monstro”, a scris el.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Nu se cunoaște încă motivul decesului celebrului culturist.

Biografia emoționantă a "Monstrului"

Sportivul portughez a povestit că s-a născut cu probleme fizice care l-au împiedicat să facă sport până la 20 de ani.

Povestind problemele sale într-o biografie online emoționantă, Marco "Monstrul" a scris: „M-am născut pe 7 mai 1977 pe insula Terceira, o mică insulă din Portugalia".

'M-am născut cu probleme fizice, iar la 20 de ani, când m-am apucat de judo, am văzut curând că pasiunea mea era legată de dezvoltarea mușchilor și cu ajutorul tatălui meu am făcut greutăți de ciment și am început un antrenament

acasă. M-am antrenat mereu, cumpărând greutăți și aparate încetul cu încetul, iar astăzi, după 26 de ani, am o sală a mea".

'Cu alte cuvinte, nu m-am antrenat niciodată în sălile comerciale. Abia la 40 de ani, în 2018 am concurat pentru prima dată și am câștigat", a povestit "Monstrul".

a murit  monstrul

Soția "Monstrului" a cerut ca presa să respecte intimitatea familiei sale

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si