Martorii au fost cei care au alertat polițiștii după ce tânărul alerga aproape dezbrăcat pe străduțele din centrul capitalei. Era incoerent, ţipa, iar la un moment dat s-a apucat să vandalizeze o terasă. Apoi, individul violent a început brusc să se arunce în fața mașinilor care treceau pe șosea.

Agenții care au venit să-l potolească au reușit să îl imobilizeze și i-au pus cătușele la mâini.

Doar că pornirile scandalagiului nu au putut fi oprite- astfel că doi poliţişti au fost loviţi, moment în care i-au fost puse cătușe și la picioare.

Citeste si: Sinucidere în mall. A sărit în gol de la ultimul etaj

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La scurtă vreme, bărbatului i s-a făcut rău ca din senin. Până să vină ambulanța, polițiștii l-au descătușat și au încercat să-i acorde primul ajutor. Apoi, medicii l-au resuscitat mai bine de o jumătate de oră. În zadar, însă.

Din primele verificări se pare că ar fi vorba de un om al străzii care ar fi avut între 20 și 30 de ani, spun anchetatorii. Trupul lui fără viață a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru necropsie.

Citeste si: Scandal uriaș în industria HORECA! Soțul Deliei, Răzvan Munteanu, face scandal că alții își bat joc de prevederile Guvernului! Imaginile care demonstrează că ”fițele sunt favorizate”

Bărbatul nu prezenta urme de violenţă, insă avea mai multe semne pe corp care indică faptul că era consumator de droguri. In plus, rezultatele preliminare indică prezenţa mai multor substanţe necunoscute în organismul acestuia.

Criminaliştii şi legiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească cu exactitate despre ce substanţe este vorba şi dacă acestea i-au adus moartea bărbatului.

Ancheta este, însă, în plină desfășurare, fiind preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și de Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

Citeste si: Cazul șocant al unei copile de 16 ani! Mătușa ei o obliga să se prostitueze

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si