La 83 de ani, Gabi Luncă părăseşte scena şi această lume fără să îşi poată lua adio de la cei care o iubesc de-o viaţă.

Noul virus i-a fost fatal marii artiste, cu toate că stătuse în spital mai bine de două săptămâni, iar medicii apelaseră și la ultima variantă pentru a o salva- îi montaseră un plămân artificial.

Anunțul trist a fost făcut de fiica sa

Din păcate, vineri seară, la ora 20 și 50 de minute, inima artistei a încetat să mai bată. Anunțul a fost făcut de fiica sa, Rebeca Onoriu, pe Facebook, alături de o fotografie cu artista și răposatul ei soț, acordeonistul Ion Onoriu:

”După 23 ani, din nou împreună! Cântă împreună Celui pe care L-au iubit şi L-au slujit o viaţă întreagă! O să ne revedem...”

Citeste si: VIDEO- Nelu Ploieșteanu, ultimul mare lăutar al țării, răpus de COVID

Gabi Luncă a cunoscut succesul pe când avea doar 17 ani

Anii tinereții i-au adus faima și au urcat-o pe cele mai înalte scene. Gabi Luncă a cunoscut succesul pe când avea doar 17 ani. A ajuns să le cânte dictatorilor și marilor oficialități venite în vizită în țară, ba chiar se zvonea că versurile sale au făcut-o pe Elena Ceaușescu să plângă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Dar cu toate că a fost o răsfățată a vieții, Gabi Luncă a fost nevoită să treacă și prin adevărate drame. S-a chinuit mult să rămână însărcinată și i-a făcut o promisiune lui Dumnezeu:

”Aveam 26 de ani și ca să văd si eu ca am un copil, ajută-mă să-l văd sa am si eu un copil și am să mă pocăiesc”.

Citeste si: VIDEO -Doliu în lumea muzicii lăutărești. Cornelia Catanga a murit

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Însă fetița pe care și-a dorit-o din toată inima s-a stins la numai două luni de viață. Gabi Luncă și-a amintit de promisiunea încălcată și s-a învinovățit toată viața.
Dumnezeu pare că a iertat-o pentru că i-a mai dăruit doi copii sănătoși- iar în anul 1993 s-a pocăit. A lăsat definitiv muzica de petrecere și i-a mai cântat doar lui Dumnezeu, la slujbele Bisericii Penticostale.

O viață desprinsă din filme

Gabi Luncă lasă în urmă o viață desprinsă din filme, o carieră impresionantă și acorduri care încă mai răsună la petreceri și în ziua de astăzi.

Decesul artistei vine la numai o zi după cel al altui cunoscut cântăreţ de muzică lăutărească, Nelu Ploieşteanu, și la o săptămână după decesul Corneliei Catanga, care de asemenea au fost infectați cu COVID-19.

Citeste si: Doliu la Hollywood. A murit marea actriță Jessica Walter


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si