Martorii au povestit pentru polițiști că masina condusă de Alin a lovit frontal un alt autoturism, în care se afla un tânăr de 19 ani! Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ.

Impactul a fost atât de grav, încât tânărul- tată a doi copii, nu a mai avut nicio şansă să supravieţuiască!

Citeste si: Actorul Constantin Zamfirescu, primul mesaj din spital: ”Nu sunt singur! Vă am pe toți, aici, cu mine!” ”Gogoașă” din ”Trăsniții” are cancer

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Moartea lui fulgerătoare lasă în urmă o familie, rude şi prieteni îndureraţi. Soţia a postat un mesaj impresionant pe pagina ei de Facebook.

"Iubirea mea, știu că de acolo o să ai grija de noi...", așa începe mesajul postat de soția lui Alin pe Facebook.

Avea permisul de conducere anulat 

Dincolo de lacrimi şi durere, este, însă, ancheta penală, de care Alin Cicai nu era străin deloc.

Poliţia a deschis un dosar pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în condiţiile în care tânărul avea permisul de conducere anulat, dar asta nu l-a oprit să urce la volan.

În plus, ar fi fost trimis în judecată în două dosare de trafic de droguri și alte două pentru conducerea unui autoturism fără a deține permis de conducere.

Niciunul dintre dosarele înregistrate fie la Judecătoria Năsăud, fie la Tribunalul Bistrița-Năsăud nu s-a finalizat cu o condamnare încă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si