"Guinness World Records a aflat cu tristețe că Mehmet Özyürek, mândru posesor al celui mai lung nas din lume, a murit la vârsta de 75 de ani", a transmis luni, 22 mai, site-ul organizației.

Mehmet Özyürek, din Turcia, a primit de trei ori titlul de cel mai lung nas al unei persoane în viață (bărbat): prima dată în 2001 în Los Angeles, din nou în 2010 pe platoul Lo Show dei Record din Italia și cel mai recent în 2021. 

Citește și: Actorul principal din "Singur Acasă 3", de nerecunoscut după ce a renunțat la filme și face muncă de birou

Mehmet Özyürek avea 75 de ani și a suferit un atac de cord înainte de a fi supus unei intervenții chirurgicale.

Mehmet Özyürek avea 75 de ani

Mehmet Özyürek avea 75 de ani

[Sursa foto: Twitter]

Ce lungime avea cel mai lung nas din lume 

Bărbatul din Turcia avea un nas de 8,8 cm. Cei dragi lui Mehmet și-au luat rămas bun de la el, în timp ce a fost înmormântat în orașul său natal, Artvin, din Turcia, potrivit Guinness World Records.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fiul omului cu nasul gigantic a spus: „Le mulțumesc sincer oamenilor din Artvin și fanilor lui. Tatăl meu a fost foarte bun la inimă, a încercat să nu jignească pe nimeni. Tatăl meu nu era împăcat doar cu nasul, ci și cu viața lui”.

@guinnessworldrecords

Longest nose 👃 8.8 cm (3.46 in)- Mehmet Özyürek 🇹🇷

♬ original sound- Guinness World Records

Mehmet a fost întotdeauna extrem de mândru de nasul său și de abilitățile sale de miros.

El a declarat pentru Guinness World Records în 2021: „Simțul meu olfactiv este diferit de cel al altor oameni. Eu spun că „este un miros aici”. Alți oameni spun „nu simțim acel miros”. Eu spun: „Poate că nu îl miroși, dar eu pot”.

Turcul era bine cunoscut și iubit pentru pofta de viață și despre modul în care a vorbit adesea despre felul în care a fost „binecuvântat” să aibă un nas record. 

Mehmet Özyürek, din Turcia

Mehmet Özyürek, din Turcia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si