Bună seara, Cristi! Bun găsit, tuturor!

Tragedia s a petrecut pe o stradă din localitatea Rodna. Femeia stătea în picioare în partea din spate a dubei și ținea în brațe o țeavă de plastic pe care a cumpărat-o pentru centrala termică. La un moment dat, ușile mașinii s-au deschis, iar femeia s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt, lovindu-se puternic la cap.

Martorii au sunat imediat la 112 și la fața locului a fost solicitat și un elicopter SMURD, dar din păcate, victima nu a mai putut fi salvată.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

După accident, fiica acesteia a fost testată cu aparatul etilotest și rezultatul a fost negativ. Oamenii legii continuă acum cercetările în acest caz și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Momentan, acestea au fost informațiile de aici. Cristi!

Citește și: Un român a creat haos pe o șosea din Italia. S-a urcat la volan beat și drogat și a produs un accident dramatic. A fost condamnat la închisoare după 8 luni de la incident


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si