Episodul neobișnuit s-a derulat într-o intersecție intens circulată din Alexandria. Cei doi frați s-au trezit că văd prin parbrizul mașinii cum zboară la propriu bancnotele. În total, aproximativ 10 mii de euro.

Citeste si: Cei doi polițiști din Arad care au jefuit casa unei bătrâne de 87 de ani și au plecat cu 300.000 de euro din seif și-au primit pedeapsa

Din primele informaţii, banii erau ai unui om de afaceri. Se pare că bărbatul i-a pus într-o sacoșă pe care a uitat-o pe capota mașinii. Din cauza vitezei, de pe parbriz sacoşa cu bani ajuns pe strada, iar peste ea a trecut o alta mașină.

Oamenii s-au apucat să strângă bancnotele de pe jos și au predat banii primului echipaj de poliţie întâlnit. Oamenii legii l-au identificat pe posesor cu ajutorul camerelor de supraveghere și i-au dat înapoi tot ce a pierdut.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Prețul benzinei și al motorinei a crescut accelerat. Unde găsești carburanți ieftini în București

Cei doi frați au mai găsit bani și în trecut 

Potrivit paginii de Facebook Alexandria, Teleorman, Romania 2.0, cei doi frati nu sunt la prima isprava. Sora, care se afla la volan, a mai gasit, in trecut, o haina, intr-un restaurant din Alexandria, ticsita cu bani.

"Apartinea unui individ bine ametit, care vanduse in aceeasi zi o...padure. Si atunci a returnat banii fara sa ia un leu din ei".

De data aceasta, fratii se aflau în trafic când s-au trezit cu sacosa plina cu bani pe parbrizul masinii. Aceasta cazuse de pe capota autoturismului care circula in fata lor.

"Degeaba au dat flash-uri si claxoane, ca pagubitul..dus a fost. In secunda doi, sacosa plina de bani a zburat, din cauza vitezei, de pe parbriz, si a ajuns pe strada, iar peste ea a trecut o alta masina, care a facut ca pe jos sa se imprastie sute de bancnote, de la 1 leu pana la 200 de lei. In total: 50.200 ron, adica peste jumatate de miliard lei vechi".

Citeste si: Milionarul fugar Ioan Neculaie, capturat în Grecia. Fostul patron al FC Brașov, aproape de nerecunoscut

Cine era proprietarul banilor pierduți

Fratii peste masina carora au cazut bani din cer au predat sacosa primului echipaj de politie intalnit, care era stationat in zona unei scoli.

Pe baza descrierii autoturismului de pe care plouat cu bani si a unei facturi din sacosa, care nu avea insa legatura cu suma de bani, a fost identificat pagubitul: patronul unui depozit din Alexandria. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: