Patronul unui restaurant a fost atacat de doi bărbați în timp ce livra o comandă de pizza. Scenele incredibile s-au petrecut în Baia Mare.

Bărbatul a coborât din mașină pentru a-și aștepta clientul, iar câteva momente mai târziu, i s-a cerut cutia cu mâncare. Acesta a refuzat să o dea, motiv pentru care a fost amenințat cu un cuțit  de doi bărbați.

Citește și: VIDEO- Bătaie în plină stradă. Gelozia ar fi fost motivul pentru care cele trei femei s-au luat la bătaie

I-au băgat un ciob în mână

Victima a reușit să îl lovească pe atacator cu piciorul, iar acesta a scăpat obiectul ascuțit. Nervoși, bărbații au spart o sticlă și l-au lovit în mână cu un ciob.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Livratorul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital.

Citește și: Bătaie între două femei, în curtea bisericii. Polițiștii au intervenit pentru a aplana conflictul

Victima a reuşit să îl lovească pe atacator cu piciorul, iar acesta din urmă a scăpat obiectul ascuţit. Nervoşi şi dornici să îşi ducă planul la final, cei doi au spart o sticlă şi l-au lovit în mână cu un ciob.  Livratorul a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la spital. 

„Am avut o livrare de pizza pe strada Decebal. M-am dat jos din mașină ca să aștept clientul să vină după pizza.

Lângă un copac erau doi oameni, își făceau treaba mică... La un moment dat au sărit la mine să le dau pizza. Le-am zis să meargă să-și vadă de treabă, unul dintre ei a devenit foarte recalcitrant, a băgat mâna în buzunar după un cuțit...

Citește și: O elevă de 13 ani și-a înjunghiat o colegă, în toaletă, la o școală din Serbia

Când am văzut că a scos cuțitul l-am lovit cu piciorul peste mânăm i-a picat cuțitul jos, a sărit și celălalt la mine... În momentul în care eram distras cu celălalt, al doilea a spart sticla și mi-a băgat-o în mână, după care am reușit să-l prind să-l țin și celălalt a fugit și am sunat la 112”, a spus victima.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si