Moș Nicolae a venit la milioane de copii și parcă a fost mai generos ca niciodată. Micuții n-au avut răbdare și au verificat ghetuțele încă de aseară. Emoția de a-şi găsi încălțările pline e greu de descris în cuvinte, a transmis Simona Pătruleasa.

A venit Moș Nicolae

Pentru Ingrid și Ilinca, Moș Nicolae a venit tare încărcat anul acesta. Surorile din Craiova, de 7 și respectiv 2 ani, au strigat de bucurie atunci când, lângă ghetele de sub brad, au găsit ceea ce își doreau.

De la dulciuri și jocuri, până la seturi de coafură pentru copii, fetițele au desfăcut cu entuziasm și nerăbdare toate cadourile împachetate.

Moșul a venit și la micuța Ava din Craiova.

Moș Nicolae a făcut cumva și a ajuns cam în toată țara. La Timișoara, Rebeca, în vârstă de 10 ani, a fost printre copiii norocoși care au avut ghetuțele pline înainte de miezul nopții.

Cu ochii cârpiți de somn și Matei a desfăcut fiecare cadou de la Moș Nicolae. Jucării, dulciuri, portocale, ceva de îmbrăcat și cate o mică atenție pentru animalele casei: hamsterii și cățelul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Mergem mai departe la Cluj. Moșul a ajuns în centrul Clujului. A oprit chiar și în Piața Unirii, acolo unde sute de micuți îl așteptau cu nerăbdare. Bătrânul cu barbă albă a oferit cadouri pentru toată lumea și a făcut fotografii cu toți copiii.

Pe lângă Moș Nicolae, la târgul de Crăciun din Cluj și-au făcut apariția și personajele de poveste care s-au bucurat de magia sărbătorilor împreună cu cei mici.

Sfântul Nicolae este cunoscut drept ocrotitorul copiilor, iar legenda spune că în fiecare an, pe 6 decembrie, micuții care au fost cuminți primesc daruri în ghetuțe.

Citește și: Sărbătorile de iarnă în România: Ce tradiții trebuie să respecte românii?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si