Paznicul Primăriei Prunișor din județul Mehedinți a trecut prin clipe de coșmar noaptea trecută, după ce ar fi fost luat la bătaie chiar de primarul localității.

Bărbatul a povestit cu lux de amănunte motivul pentru care edilul s-a enervat atât de tare pe el. Incidentul s-a petrecut pe 14 martie, în jurul orei 23:30.

politie

Paznicul a sunat de îndată la poliție pentru a interveni de urgență la locul incidentului.

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: VIDEO. Un bărbat a fost împușcat în cap de un necunoscut în metroul din New York. Motivul care a condus la tragedia oribilă

Cum s-a petrecut totul?

Victima în vârstă de 61 de ani a explicat că edilul ar fi fost în stare de ebrietate la acel moment și l-ar fi lovit pentru că nu vrea să îl voteze la alegerile locale.

„Am fost de pază la primărie, a venit primarul beat şi m-a luat la bătaie că nu votez cu el” , a declarat paznicul primăriei comunei Prunișor.

Victima a mai menționat că primarul era însoțit de viceprimar și că acesta din urmă ar fi încercat să încheie conflictul izbucnit între cei doi. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

La scurt timp au fost chemați de urgență polițiștii din Șimian, în jurul orei 23:40. Cel care a inițiat apelul telefonic este chiar bărbatul de 61 de ani.

„Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că la data de 14 martie a.c., ora 23.35, apelantul, in timp ce asigura paza unei unităţi administrativ-teritoriale ar fi fost agresat fizic de un bărbat de 49 ani”,

au mai transmis autoritățile din Mehedinţi.

În urma altercației, bărbatul rănit a ajuns de urgență la spital pentru a beneficia de îngrijiri medicale. Acum, autoritățile fac cercetări pentru infracțiunea de lovire sau alte agresiuni.

Jurnalist local: „Foarte multe persoane spun că primarul are un astfel de comportament”

Un jurnalist local a ajuns la fața locului după altercația halucinantă și a menționat faptul că mai multe persoane au menționat de-a lungul timpului că „primarul are un astfel de comportament” (n.r. agresiv).

La scurt timp, jurnalistul a observat că poarta primăriei era ruptă.

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV- Acuzații dure la adresa unei creșe din Ilfov! Un tată susține că și-a luat copilul acasă cu leziuni la ureche și pe obraz

„După bătaia primită de paznic acesta a ajuns la spital, iar primăria a rămas fără pază în noaptea asta. Suspect este însă că poarta primăriei a rămas ruptă până la această oră”, a menționat Alin Ghiciulescu pe contul său de Tiktok.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

paznic

Paznicul în vârstă de 61 de ani a menționat că primarul s-a enervat după ce el nu a vrut să-l voteze la alegerile locale.

[Sursa foto: Freepik]

Oamenii care locuiesc în apropierea primăriei spun că l-au auzit pe paznic țipând.

„Când am ajuns la poartă am văzut o mașină oprită, mașina viceprimarului. S-a dat jos, l-a luat pe primar pentru că era în comă alcoolică”, a povestit soția paznicului agresat. Întrebată cum și-a dat seama că primarul era în stare de ebrietate, femeie a menționat că pe edil „nu-l mai țineau picioarele”.

Aceasta a dezvăluit că bărbatul a mai fost amenințat în trecut de primar.

„A venit chitit peste el. I-a mai spus că-l bate”, a explicat ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si