Un loc de joacă din Brăila a devenit loc de percheziții. Un tânăr în vârstă de 19 ani a mers la locul de joacă pentru a se întâlni cu prietenii. Motivul ieșirii la locul de joacă era ca tânărul să le arate prietenilor noua toporișcă.

Din nefericire pentru tânăr, în loc de prieteni, la locul de joacă au apărut jandarmii. Tânărul a fost depistat atât cu o toporișcă, considerată armă albă, sub vestă.

Mai multe informații sunt oferite de Gelu Mormoloc, jurnalist Știrile Kanal D.

S-a întâlnit cu jandarmii în parc. Întâlnirea de la locul de joacă nu a decurs cum se aștepta

Un tânăr de 19 ani, din Brăila, și-a dat întâlnire, în cursul nopții trecute, cu prietenii, într-un loc de joacă. Adolescentul și-a apelat prietenii pentru a îi invita în parc, ca să le arate noua toporișcă achiziționată.

Spre surprinderea tânărului, la întâlnire au apărut jandarmii. Tânărul a încercat să plece, dar jandarmii l-au oprit și legitimat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În urma controlului, tânărul a fost descoperit că ținea ascunsă sub vestă o toporișcă, considerată armă alba. Tânărul a mărturisit că a cumpărat toporișca în urmă cu o lună, iar intenția era de a arăta prietenilor achiziția făcută.

Prins de jandarmi cu toporișca în parc

Prins de jandarmi cu toporișca în parc

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Toporișca ascunsă de tânăr are muchia de 5 centimetri, tăișul de 8 centimetri, iar lungimea cozii de 38 de centimetri.

Citește și: "Este ca și cum te-ai juca cu moartea"- Femeile soldat de pe linia frontului din Ucraina povestesc despre greutățile cu care se confruntă

Prins cu toporișca în parc

Prins cu toporișca în parc

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Tentativă de omor cu toporul într-un parc din Cluj

La sfârșitul lunii septembrie a anului 2023, un bărbat a mers într-un parc din Cluj, având în posesia sa un topor. Bărbatul dorea să atace doi frați. Potrivit primelor informații, bărbatul s-a năpustit asupra lor, având intenția de a îi ucide. După ce a deținut controlul atacului, bărbatul a devenit victima celor doi frați. Bărbatul, inițial agresor, a devenit victima. Unul dintre frați l-a lovit cu toporul, în timp ce altul l-a lovit cu picioarele. 

Întreaga scenă șocantă s-a petrecut sub ochii celor prezenți în parc, atât minori, cât și adulți, relatează ziarulclujean.ro. 

Bărbații implicați în conflict sunt acuzați de comiterea mai multe infracțiuni, printre care tentativă de omor, portul sau folosirea fără drept a obiectelor periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si