„Chiar dacă o parte dintre revendicări au fost deja soluționate de Guvern, manifestanții spun că vor rămâne în stradă până când toate cerințele lor vor fi rezolvate. De altfel, ei au primit undă verde pentru a protesta cu utilajele și autocamioanele în Piața Constituției timp de 3 zile”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Fermierii au ajuns cu tractoarele în centrul Timișoarei

Fermierii au ajuns, aseară, cu tractoarele în centrul Timișoarei. Este primul oraș în care protestatarii au intrat cu utilajele pentru a-și striga oful.
Utilajele au rămas și astăzi în centrul orașului, iar unii protestatari au luat-o la pas pe străzi.
Nici transportatorii și fermierii din Satu Mare nu se lasă înduplecați de promisiuni. Aproximativ 50 de utilaje au blocat Vama Halmeu, iar autoritățile au rămas în alertă.
Polițiștii i-au convins pe manifestanți și au eliberat o bandă de mers pentru vehiculele care se întorc în Ucraina.
La Vama Siret, fermierii și transportatorii au format câte o coloană pe fiecare sens de mers, iar oamenii sunt hotărâți să nu cedeze.

Citește și: VIDEO- Fermierii și transportatorii, nemulțumiți de soluțiile Guvernului. Protestatarii încă blochează drumurile

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Și în Sibiu, peste 100 de tractoare și camioane au mărșăluit pe străzile din oraș, apoi au străbătut Drumurile Naționale 1 și 7 până la intrarea pe Valea Oltului. Coloanele protestatarilor s-au întins pe câțiva kilometri, iar traficul în zonă a fost îngreunat.


„Vrem un viitor mai bun pentru copii, pentru toată România. E prea scumpă asigurarea la mașina asta, impozitul e mare, motorina e scumpă”, a spus un protestatar.
În Capitală, fermierii și transportatorii au obținut de la Primarul General acordul de a protesta în Piața Constituției timp de trei zile, de duminică până marți. Sunt așteptați 5 mii de manifestanți cu aproximativ 200 de vehicule.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: