Mario a ieșit, însă, zâmbitor, din sala de examen. La prima probă, la română, speră să ia nota 2. A fost dezamăgit când a văzut nuvela lui Slavici pe foaia de subiecte, ar fi preferat Luceafărul lui Eminescu sau Harap-Alb. "Aseară (n.r. luni seară) am ieșit în oraș, ca să sărbătoresc reușita de la română. Cred că iau un 2. Am ieșit să beau, n-am mai stat eu să învăț, să mă...

astea! Nu e de mine!"

Nici la matematică nu s-a descurcat mai bine.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"N-am înțeles nimic, scria în alte limbi. Au scris acolo ce știau ei, numai ce știam eu, nu! Nici nu știu să vă spun ce a picat, ce a fost la subiectul 3. M-am uitat, l-am văzut... Am îndoit pagina ca să nu mai văd subiectul, că mă băga în depresie! Am reușit să adorm vreo jumătate de oră, mi-am făcut somnul de frumusețe", a spus el, la ieșire, de vorbă cu reporterul Știrilor Kanal D.

Proba la biologie îl sperie? Nicidecum! "Nici eu, nici colegii mei nu știm ce e fotosinteza, dar avem pretenția să luăm bac-ul", a spus el, mai în glumă, mai în serios.

"Credeți că mi se termină viața dacă nu iau bac-ul acum? Dacă scrie acolo picat, gata mor? Dacă îl iau, e bine, Doamne-ajută! Ai mei vor fi fericiți dacă îl iau, îmi iau mașină. Dacă nu îl iau, îmi iau singur mașină.

Viața mea merge drept și frumos, numai în sus. Indiferent dacă iau sau nu bacalaureatul. Am venit aici mai mult ca să fac caterincă, să mai stau cu colegii, cu tovarășii", a încheiat el.

Mario a devenit viral pe rețelele de socializare cu declarațiile sale după prima probă a examenului de Bacalaureat, la limba română! "Slavici, auzi nume! Au văzut la simulare... La cât de proști suntem, trebuia să ne dea mai ușor!".

View this post on Instagram

A post shared by Roxana Branisteanu (@icarteiparte)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si