Andreea Bostănică, celebra influenceriță din Republica Moldova, și-a construit o carieră de succes pe social-media, din care face bani frumoși la doar 19 ani. Tânăra și-a achiziționat deja un penthouse și un apartament în Chișinău, dar și o locuință în București. Iată ce viață fabuloasă duce tânăra faimoasă în mediul online, a transmis Cristina Dorobanțu.

Acasă la Andreea Bostănică

Andreea Bostănică duce o viață de vis datorită conținutului pe care îl postează pe rețele sociale.

Succesul nu a venit peste noapte, iar tânăra, care are și o carieră muzicală în plină ascensiune, s-a dedicat mulți ani creării de postări care să devină virale.

Regina Tik Tok-ului, originară din Republica Moldova a strâns 31 de milioane de vizualizări la un videoclip din vacanța pe care a petrecut-o în Dubai.

Andreea Bostănică: Cea mai mare realizare este ceva ce încă nu îmi vine să cred, am făcut 2,100.000 pe instagram într-un timp foarte scurt. Am contul de Instagram de la 12 ani, acum am 19 și 1,200,000 am făcut în trei luni postând aproape 10 postări pe zi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Andreea se bucură acum de o nouă realizare, achiziționarea unui apartament într-o zonă de lux din București. Casa este decorată în nuanțe de alb și bej combinate cu elemente aurii.

Deși creaza zilnic conținut pentru urmaritorii din mediul online, in timpul liber tânăra prefera sa stea alturi de mama ei si de catelusa de doar un an din rasa poodle, Leyla. Cele doua sunt nedespartite, iar cățelușa are propria ei garderobă.



Andreea Bostănică: Pentru că azi plouă, avem această ținută cu tot cu glugă de piele așa, e superbă. Că tot a fost la modă, filmul asta Barbie, am zis să îi laum și ceva cu roz. Rochița pe care i-o punem când mergem în vacanță sau la restaurant. 

Și dulapul influenceriței este plin de ținute extravaganțe.

Si la capitolul încălțăminte, Andreea Bostănică are o colecție întreagă.

Andreea Bostănică: Sper că v-a placut turul nostru, căsuța noastră, noi cu Leyla și vă mulțumim mult că ați urmărit acest interviu, vă pup!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si