Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Acatistul, mai puternic decât medicamentul

Puterea divină este leacul suprem împotriva durerilor. Este realitatea credincioșilor care se feresc de boli cu ajutorul sfintelor acatiste. La medic nici nu-și mai amintesc de când nu au mai trecut, astfel că despre prevenție nici nu se mai pune problema. Așa se face că suntem ultimii din Europa la capitolul controale periodice.

Redactia Stirile Kanal D,

Acatistul, mai puternic decât medicamentul [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Rugăciunile credincioși lor se simt dincolo de gardurile acestei biserici. Au o listă cu doleanțe pe care speră să le rezolve cu ajutorul lui D-zeu.

De exemplu, doamna Ecaterina este o credincioasă desăvârșită, nu lipsește nicio duminică de la slujbă, iar sănătatea este pe primul loc în rugăciunile sale.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Acatistul este unica speranță că D-zeu o va proteja de boli. Cu o foaie și un pix, doamna Ecaterina își așterne gândurile. Musai rugăciunea pentru sănătate nu trebuie să lipsească.

Nu este singura pentru care credința este aproape ultima speranță când vine vorba despre sănătate.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI