„Ochelari de soare, pălării supradimensionate sau genți colorate sunt accesoriile nelipsite din garderoba vedetelor autohtone în sezonul cald. Și, cum deja majoritatea sunt cu gândul la vacanțe pe plaje însorite, acestea ne-au dezvăluit cum își alcătuiesc ținutele de vară”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Vedetele preferă accesoriile de vară

Vremea frumoasă și plăcerea de a se plimba în natură le-a scos din casa pe vedetele autohtone, la un eveniment organizat în apropiere de Capitală.

O ocazie numai bună pentru a-și etala accesoriile preferate. Sore, îmbrăcată într-o ținută roz pudrat cu sclipici la care a asortat o pălărie în aceeași nuanță și ochelari de soare, s-a relaxat la terasă lângă piscină alături de prietenele ei. Tot cu o pălărie, dar din paie și- a făcut apariția și Nico.

„- Ce accesorii porți tu?

- Muzica în primul rând. Muzica nu trebuie să ne lipsească niciodată, starea de bine, o limonadă că este soare și te răcorește. O pălărie că nu cumva să te lovească trenul. Aceasta pălărie care este superbă, mi-am luat-o deja. Mi-am achiziționat-o”, a spus Nico.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Sanda Ladoși, pasiuni de vedetă. „Eu cred că fiecare lucru vine către tine atunci când trebuie și totul e să ai răbdare”

„Eu cred că femeile trebuie să fie feminine prin accesorii feminine. Mie îmi plac pălăriile, rochiile înflorate, îmi place să port bijuterii de tot felul”, a spus Florentina Opriș.

Nu doar bijuteriile sunt pe placul vedetelor, ci și gentile de toate dimensiunile cu design aparte pe care le asortează cu vestimentația.

„Astăzi, fiind așa cu bluze cu volane, am optat pentru aceasta geantă, o felie de lămâie tăiată în două, este foarte frumoasă”, a adăugat Dana Săvuică.
„Geanta de vacanță, săptămână viitoare am zburat, am plecat, mă duc în țările calde și este accesoriul perfect și intră cam tot ce am eu de gând să iau cu mine”, a spus Maria Andrei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: