După o noapte în care a fost cercetat în libertate, șoferul vinovat a fost arestat de polițiști. Între timp, mama tânărului rănit spune că fiul ei, aflat în stare gravă, nu va mai putea merge niciodată, în timp ce iubita lui, căreia i-a fost amputat piciorul, se luptă să supraviețuiască.

Șoferul a fost arestat

Cu o viteză amețitoare, bolidul din imagini a intrat în plin pe trotuar, în stația de autobuz. În doar o secundă, șoferul a distrus viețile a doi tineri: Raul și Denisa, care erau într-o relație de doi ani și aveau în plan să se căsătorească. Secerați în urma impactului, cei doi se luptă să trăiască. 

Citeste si: Cinci morți și trei răniți într-un accident teribil

Povestea celor doi tineri, distrusă într-o secundă de neatenție

Raul și Denisa veneau de la mall și așteptau autobuzul spre casă, în momentul în care au fost loviți de mașina șoferului teribilist. Fata a fost aruncată prin sticla stației de autobuz, iar piciorul i-a fost amputat în urma impactului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: O mașină cu trei bărbați a plonjat în Dunăre. Doi dintre ei, captivi în interior

Raul și-a fracturat ambele picioare și nu va mai putea merge vreodată. Amândoi au pierdut mult sânge până la sosirea ambulanței, însă Denisa este cea pentru care șansele de supraviețuire sunt scăzute.

Citeste si: Un autoturism a rămas blocat pe linia tramvaiului 41! Șoferul nu avea permis de conducere!

Tânărul a mai fost implicat în accidente rutiere 

În timp ce Raul și iubita sa se luptă să trăiască, șoferul teribilist și-a petrecut noaptea în libertate. Însă astăzi, polițiștii au decis să-l rețină mai ales că individul nu este la prima abatere. Recent, a mai provocat un accident soldat cu pagube materiale. Tânărul este cercetat pentru vătămare corporală gravă din culpă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si