Accidentul teribil s-a produs pe Drumul National 22A, in apropiere de localitatea tulceana Nalbant. Tanarul care abia implinise 18 ani se tocmai ce fusese la Tulcea, impreuna cu mama lui.

Femeia i-a cumparat cadou de majora o masina decapotabila. La intoarcere, baiatul s-a suit la volan si a vrut sa demonstreze ca este un sofer neinfricat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Consulul Ungariei la București a murit într-un accident pe A1. El a fost decapitat după ce un TIR i-a strivit mașina- antena3.ro

A condus cu peste 100 de kilometri pe ora si, dupa o depasire periculoasa, a intrat cu autoturismul in doi copaci.

Femeia in varsta de 34 de ani a fost dusa cu ambulanta la Spitalul din Tulcea. Pentru tanar a fost chemat un elicopter SMURD.

Baiatul a fost transportat la spitalul judetean Constanta.

Medic ambulanta: Din accident au rezultat doua victime, un baiat de 18 ani care nu avea permisul decat de o luna de zile si masina e o ora. Mai era si mama acestuia care din fericire nu a suferit leziuni foarte grave.
Dupa ce isi va reveni, baiatul de 18 ani va trebui sa dea explicatii in fata oamenilor legii pentru accidentul pe care l-a produs.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si