Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Accident cu masina primita cadou de majorat

Cadoul de majorat de la parinti era sa-i aducă moartea unui tanar de opt-sprezece ani din localitatea tulceana Ni-fon. Baiatul s-a urcat in noul autoturism impreuna cu mama sa si a gonit pe sosea, cu peste 100 de kilometri pe ora. Intr-o depasire a pierdut controlul volanului si s-a izbit de copaci. Ce doi au ajuns de urgenta la spital.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul teribil s-a produs pe Drumul National 22A, in apropiere de localitatea tulceana Nalbant. Tanarul care abia implinise 18 ani se tocmai ce fusese la Tulcea, impreuna cu mama lui.

Femeia i-a cumparat cadou de majora o masina decapotabila. La intoarcere, baiatul s-a suit la volan si a vrut sa demonstreze ca este un sofer neinfricat.

Citeste si: Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte- kanald.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

A condus cu peste 100 de kilometri pe ora si, dupa o depasire periculoasa, a intrat cu autoturismul in doi copaci.

Femeia in varsta de 34 de ani a fost dusa cu ambulanta la Spitalul din Tulcea.

Pentru tanar a fost chemat un elicopter SMURD.

Baiatul a fost transportat la spitalul judetean Constanta.

Medic ambulanta: Din accident au rezultat doua victime, un baiat de 18 ani care nu avea permisul decat de o luna de zile si masina e o ora. Mai era si mama acestuia care din fericire nu a suferit leziuni foarte grave.
Dupa ce isi va reveni, baiatul de 18 ani va trebui sa dea explicatii in fata oamenilor legii pentru accidentul pe care l-a produs.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI