Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Accident cumplit cu două TIR-uri într-un tunel din Mehedinți! Un șofer, prins între fiare în urma impactului

În urma impactului dintre cele două autotrenuri, șoferul unuia a rămas încarcerat printre fiarele contorsionate.

Antonia Cioanca,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un accident cumplit s-a petrecut în cursul zilei de vineri între localitățile Drobeta-Turnu Severin și Orșova, pe DN6. Două TIR-uri au fost implicate, unul românesc și altul bulgăresc.

Din primele informații, se pare că dezastrul s-a produs după ce unul dintre autotrenuri a intrat pe contrasens. Este vorba despre cel bulgăresc, care a acroșat TIR-ul înmatriculat în România, care circula regulamentar.

Citeste si: Câți bani va primi Simona Halep de la ITIA după reducerea suspendării. TAS a publicat motivarea deciziei după șapte luni de la anunțarea ei- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Piciorul unui alpinist dispărut acum 100 de ani a fost găsit pe Everest. Povestea misterioasă a unei expediții cu final tragic- antena3.ro

Citește și: VIDEO Tragedie la Bistrița! O întreagă familie a pierit după ce s-a intoxicat din cauza centralei termice. Ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte

Impactul a fost extrem de violent. Imaginile de la locul accidentului sunt cutremurătoare 

Impactul a fost foarte violent. Autotrenul bulgăresc a rașchetat tunelul în care a avut loc impactul, de la un capăt la altul, pe o distanță de aproximativ 100 de metri.

În urma accidentului, unul dintre cei doi a rămas încarcerat în cabina care s-a transformat într-un morman de fiare. La locul impactului au ajuns pompierii, pentru a-l salva pe bărbatul blocat. Persoana blocată este conștientă și cooperanta, se lucrează pentru descarcerarea acesteia, celalalt șofer nu prezintă marca traumatica. 

„Cu puțin timp în urmă, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Orșova au intervenit pentru descarcerarea unei persoane, victima unui accident rutier, produs între două autotrenuri, pe DN 6, zona tunelului Bahna.


La sosirea salvatorilor, unul dintre șoferi se afla în imposibilitatea de a se autoevacua. Pompierii au acționat cu accesoriile din dotare pentru extragerea victimei, pe care au predat-o, conștientă și cooperantă, echipajului medical SAJ.
Pompierii militari au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului”, a transmis ISU Mehedinți.

Momentan, traficul este blocat pe ambele sensuri. 

„Circulația rutieră este oprită pentru toate categoriile de autovehicule, pe ambele sensuri de mers, pe DN 6, în zona tunelului Bahna, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri”, a transmis DRDP Craiova.

Citește și: Judecătoarea din cazul 2 Mai, suspendată din funcție. Ioana Ancuța Popoviciu a întrebat dacă tinerii uciși de Vlad Pascu erau prezenți în sală

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI